4 φωτογραφίες »

Ford Explorer: Plug-In Hybid 457 ίππων χωρίς τέλη

Διαβάστηκε από 4082 αναγνώστες - 30/7/2021

Το Ford Explorer εξηλεκτρίστηκε και έρχεται στην Ευρώπη με διαστάσεις... Αμερικής. Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του «θωρηκτού» των 457 ίππων, κινηθήκαμε σε κάθε λογής τερέν και ήρθε η στιγμή να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Τα SUV έχουν γίνει πλέον μία ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία, είτε πρόκειται για μικρά crossover, είτε για μεγάλα C-SUV. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που κάνει τα C-SUV να φαίνονται τόσο μικρά. Ο λόγος για το Ford Explorer, το θηριώδες μοντέλο που εξηλεκτρίστηκε, έγινε πιο «ευρωπαϊκό» και πλέον είναι διαθέσιμο στη χώρα μας. Το δοκιμάσαμε, μας ενθουσίασε με τον όγκο του και όχι μόνο, ενώ απέδειξε ότι καταφέρνει να έλκει τα βλέμματα ως άλλο supercar.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Το Ford Explorer είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από μακριά, με το μήκος που ξεπερνά τα 5 μέτρα και την τεράστια εμπρός μάσκα με τα LED φωτιστικά σώματα να δημιουργούν ένα επιβλητικό αποτέλεσμα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι ζάντες αλουμινίου είναι 20 ιντσών, αλλά δε φαίνονται μεγάλες συγκριτικά με το τεράστιο αμάξωμα. Η επιβλητική εμφάνιση συνεχίζεται στο πίσω μέρος με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα φιμέ τζάμια και τις πλαστικές επενδύσεις.

Εσωτερικό: Πολυτέλεια και ατελείωτοι χώροι
Περνώντας στην καμπίνα του επιβλητικού SUV της Ford, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας επιβάτης δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί για την άνεση και τους χώρους. Τα εμπρός καθίσματα, πέρα από ηλεκτρικά και θερμαινόμενα, διαθέτουν και λειτουργία μασάζ. Συνολικά υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, με την τελευταία να ανασηκώνεται ηλεκτρικά και την δεύτερη να είναι συρόμενη, ώστε να διαμορφώνεται καλύτερα ο χώρος στο εσωτερικό. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι η πανοραμική ηλιοροφή που δημιουργεί ένα πολύ φωτεινό περιβάλλον, αλλά και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 635 λτ. με 5θέσια διάταξη. Η ποιότητα παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο σε όλες τις επιφάνειες, με τις επενδύσεις να είναι δερμάτινες και τα πλαστικά πολύ μαλακά.Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μία οθόνη 10,1 ιντσών ώστε να ελέγχεται το σύστημα πολυμέσων SYNC 3, το οποίο συνδυάζεται με ηχοσύστημα είναι της εταιρείας Bang & Olufsen και φέρει 15 ηχεία. Τέλος, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι μεγέθους 12,3 ιντσών και ο κεντρικός περιστροφικός διακόπτης παίρνει το ρόλο του επιλογέα. Ακριβώς πίσω του υπάρχει άλλος ένας περιστροφικός διακόπτης, μέσα από τον οποίο επιλέγεται το πρόγραμμα οδήγησης (Normal, Sport, Trail, Slippery, Tow/Haul, Eco και Deep Snow & Sand).
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford