Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW 220 Active Tourer: Ένα ολοκληρωμένο αντι-SUV μοντέλο
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW 220 Active Tourer: Ένα ολοκληρωμένο αντι-SUV μοντέλο

7/10/2022

Η BMW 220i Active Tourer έρχεται ανανεωμένη και με κύρια όπλα την πρακτικότητα και την ποιότητα της θέλει να μπει σφήνα στα SUV, αποδεικνύοντας ότι τα MPV όχι μονό δεν έχουν εξαλειφθεί, αλλά μπορούν να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική.

BMW 220 Active Tourer: Μια διαφορετική προσέγγιση στα οικογενειακά

Η φρενίτιδα που επικρατεί γύρω από τα SUV έχει «αναγκάσει» αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες να αφήσουν στην άκρη την εξέλιξη των άλλων αμαξωμάτων, ώστε να μην μείνουν πίσω στη πίτα των πωλήσεων. Ευτυχώς όμως υπάρχουν μερικές που παραμένουν πιστές στις αξίες τους και συνεχίζουν να επενδύουν σε όλα τους τα μοντέλα, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται σε κατηγορίες που δεν γνωρίζουν ιδιαίτερη αύξηση. Όπως η BMW, που ανανέωσε εξ ολοκλήρου τη Σειρά 2 Active Tourer ενισχύοντας την τόσο τεχνολογικά, όσο και στο τομέα της πρακτικότητας, ενώ την εφοδίασε με κινητήρια σύνολα υβριδικής τεχνολογίας με στόχο τις καλύτερες επιδόσεις και τη χαμηλότερη κατανάλωση

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πολιτισμένα δυναμική η εμφάνιση της BMW 220i Active Tourer

Η BMW 220i Active Tourer βασίζεται στη νέα πλατφόρμα UKL της εταιρίας, η οποία είναι η εξελιγμένη για προσθιοκίνητα και τετρακίνητα οχήματα, που της επέτρεψε να μεγαλώσει τις διαστάσεις της. Αν κι εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πιο στρογγυλεμένη από την προηγούμενη γενιά, η σχεδίαση της περιέχει αθλητικές νότες κι επιβλητικές λεπτομέρειες, με έντονες γωνίες που δίνουν μια πιο δυναμική εικόνα στο μοντέλο.



Τα εμπρός μεγάλα «νεφρά» θυμίζουν κάτι από σειρά 4 και συμπαρασύρουν σε ένα μυώδες άτυπο ανταγωνισμό το καπό και τον προφυλακτήρα, με τα αιχμηρά φώτα να συμπληρώνουν ένα καρέ δυναμισμού. Κοιτώντας το από το προφίλ, το μάτι πέφτει πάνω στις χωνευτές λάβες, στις ιδιαίτερης σχεδίασης ζάντες και τη γραμμή του πίσω παραθύρου που ανεβαίνει στο τελείωμα της. Στο πίσω μέρος, η αεροτομή της οροφής, τα στενά LED φωτιστικά σώματα, τα νίκελ στοιχεία είναι εναρμονισμένα με τη γενική φρέσκια εικόνα του μοντέλου και θυμίζουν μεγαλύτερα «αδέρφια» του.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε