Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3: Στυλ κι άνεση με 16.800 ευρώ!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3: Στυλ κι άνεση με 16.800 ευρώ!

Διαβάστηκε από 17083 αναγνώστες - 17/8/2022

Το ανανεωμένο Citroen C3 έγινε ακόμα πιο στιλάτο κι εξοπλίστηκε με νέα τεχνολογικά στοιχεία, διατηρώντας την άνεση που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και το κάνει κυρίαρχο στο συγκεκριμένο τομέα.

Citroen C3: Το πιο άνετο της κατηγορίας

Η γαλλική φινέτσα της Citroen είναι διάχυτη σε όλα τα μοντέλα της, αντιπροσωπεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκλεπτυσμένη καταγωγή της και την πόλη του Φωτός. Στα ανανεωμένα της μοντέλα πρόσθεσε ακόμα πιο trendy στοιχεία, εκτοξεύοντας την αισθητική και εναρμονίζοντας τα με τη μόδα του σήμερα. Όπως και στην περίπτωση του C3 της δοκιμής μας, όπου βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του μοντέρνου μικρού της Citroen με τον 1.2 Puretech βενζινοκινητήρα των 110 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με καινούργια μάσκα και μοντέρνα στοιχεία

Μπορεί το Citroen C3 να μην πήρε ποτέ διθυράμβους για την ρηξικέλευθη σχεδίαση του, αλλά  έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη αγαπητή και εράσμια εικόνα που αποτυπώνεται στο μυαλό και σε κάνει να ξεχωρίζει το μοντέλο με την πρώτη μάτια.  Οι κύριες επεμβάσεις  στο lifting που δέχτηκε αφορούν το εμπρός μέρος, με τη νέα μάσκα που φέρει το χρωμιωμένο σήμα της εταιρίας και τα καινούργια LED φωτιστικά σώματα να τραβάνε τη προσοχή.



Tα χρωματιστά πλαίσια σε προβολείς και στα πρώτα airbumps δημιουργούν μια ωραία αντίθεση και συνδέονται έντεχνα με τη διχρωμία της οροφής και των καθρεπτών. Ο trendy χαρακτήρας του αυτοκίνητου φαίνεται και στους διαθέσιμους χρωματικούς συνδυασμούς του μοντέλου που φτάνουν τους 97.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε