Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Citroen C5 Aircross Diesel: Γεννημένο για άνεση και οικονομία!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C5 Aircross Diesel: Γεννημένο για άνεση και οικονομία!

Διαβάστηκε από 17975 αναγνώστες - 13/1/2023

Η δοκιμή του βενζινοκίνητου Citroen C5 Aircross μας έδειξε πόσο πετυχημένες ήταν οι επεμβάσεις που έκανε η εταιρία στο οικογενειακό της SUV! Τώρα στην πετρελαιοκίνητη εκδοχή του, μας δείχνει πώς μπορεί να συνδυαστεί η άνεση κι η οικονομία για να δημιουργηθεί ένα άκρως πρακτικό και ταξιδιάρικο μοντέλο.

Πετρελαιοκίνητο C5 Aircross και τα ταξίδια γίνονται απόλαυση

Είναι γεγονός ότι το Citroen C5 Aircross είναι ένα μοντέλο, όπου θα το ήθελαν πολλοί οικογενειάρχες να το έχουν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι τους. Εξάλλου οι 260.000 πωλήσεις που έκανε τα 4 χρόνια που βρίσκεται στους δρόμους, σε μια δύσκολη κατηγορία λέει πολλά. Μάλιστα τις πέτυχε με το δικό του μοναδικό τρόπο, στοχεύοντας στην άνεση και την ευρυχωρία, αφήνοντας ελαφρώς σε δεύτερη μοίρα τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά. Η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο καιρό μαζί με το γαλλικό SUV αντιλαμβάνεσαι ότι προσφέρει ακριβώς αυτά που έχεις ανάγκη από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Στην ανανεωμένη εκδοχή του, επικεντρώθηκε ακόμα περισσότερο στα στοιχεία που το έκαναν αγαπητό κι αναβάθμισε το τεχνολογικό του υπόβαθρο, με το diesel κινητήρα να προσφέρει τα μέγιστα στο τομέα της κατανάλωσης.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο δυναμική η εικόνα του νέου Citroen C5 Aircross

Εξωτερικά, το πετρελαιοκίνητο Citroen C5 Aircross δεν διαφέρει από την έκδοση της βενζίνης, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με τον όγκο του και να έχει δεχτεί καίριες επεμβάσεις στην εμφάνιση του που το κάνουν πιο φρέσκο. Το μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στο εμπρός μέρος, με την ανασχεδιασμένη μάσκα και τους αιχμηρούς προβολείς LED Vision να δημιουργούν μια δυναμική εικόνα που συμπληρώνεται από τα φώτα ημέρας.Στο παιχνίδι της ανανέωσης μπήκε κι ο νέος μυώδης προφυλακτήρας με το «χείλος» που προεξέχει δίνοντας μια επιθετική νότα στο μοντέλο. Στο πίσω μέρος συναντάμε τα νέα σκουρόχρωμα τρισδιάστατα LED φωτιστικά σώματα, ενώ η μικρή αεροτομή και οι 18αρες ζάντες προσφέρουν μια «αθλητική» αίσθηση στο C5 Aircross. H αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα airbumps, τα περιμετρικά προστατευτικά και οι μπάρες οροφής προδίδουν ένα περιπετειώδες στοιχείο στο μοντέλο, θυμίζοντας ότι δεν είναι μόνο ένα αυτοκίνητο ασφάλτου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε