Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
DS7 CrossBack E-Tense: Προσηλυτισμός στην πολυτέλεια
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS7 CrossBack E-Tense: Προσηλυτισμός στην πολυτέλεια

Διαβάστηκε από 9284 αναγνώστες - 2/8/2022

Το DS7 Crossback είναι η ναυαρχίδα των SUV της γαλλικής premium εταιρίας και στην Plug-in έκδοση E-Tense υπόσχεται άνεση, πολυτέλεια κι ηλεκτρική αυτονομία 55 χιλιόμετρων, με τους 225 ίππους να δίνουν ικανοποιητικές επιδόσεις!

DS7 CrossBack E-Tense με 225 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 55 χιλιόμετρων

Different Spirit! Το πλήρες όνομα που δημιουργεί το ακρωνύμιο DS δεν θα μπορούσε να είναι πιο πετυχημένο και στοχευμένο για τη γαλλική φίρμα! Ξεχωριστά από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής, κάθε μοντέλο της DS μας εντυπωσιάζει με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του και τη φινέτσα του! Στο πληθωρικό SUV της, το DS 7 Crossback, έχει δώσει ένα μικρό ρεσιτάλ κομψότητας, έχοντας κινητήρια σύνολα που ακολουθούν τη μόδα του εξηλεκτρισμού, συνδυάζοντας οικονομία κι επιδόσεις, όπως στο αυτοκίνητο δοκιμής μας!

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το DS7 Crossback είναι κομψό, επιβλητικό και με εξαιρετική συμμετρία

Εγωκεντρική σχεδίαση, με αναλογίες που εντυπωσιάζουν και ρέουσες γραμμές που δίνουν μια αεικίνητη αίσθηση στο μοντέλο. Αυτή είναι η αίσθηση που λαμβάνει όποιος κάτσει δίπλα στο DS7 Crossback, που είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που καταφέρουν να συνδυάσουν τόσο ιδανικά την μυώδη εμφάνιση με τη κομψότητα. H μεγάλη μάσκα DS WINGS είναι το σήμα κατατεθέν του μοντέλου και δένει άψογα με τα φωτιστικά σώματα DS ACTIVE LED VISION, τα οποία είναι ειδικής σχεδίασης για εκπληκτική φωτεινότητα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Τη δικιά τους αισθητική πινελιά δίνουν τα περίτεχνα φώτα ημέρας στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα, που δίνουν έμφαση στο πλάτος του μοντέλου, ενώ στο καπό ξεχωρίζουν οι τονισμένες ακμές.



Έντονες γραμμές συναντάμε και στο προφίλ του SUV, με τις ζάντες ιδιαίτερου σχεδιασμού να ταιριάζουν γάντι στη συνολική εικόνα του μοντέλου. Περνώντας στο πίσω τμήμα, βρίσκουμε τα φώτα με την ξεχωριστή τεχνοτροπία που είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο DS E-TENSE και για τη χάραξη τους έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία laser.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε