Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Sportage: Ξανασυστήνεται στους ανταγωνιστές του
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Sportage: Ξανασυστήνεται στους ανταγωνιστές του

Διαβάστηκε από 14969 αναγνώστες - 25/8/2022

Το νέο Kia Sportage είναι εδώ, έτοιμο να υπερασπιστεί την ιστορία του και να διακριθεί έναντι του ανταγωνισμού. Με εμφάνιση που ξεχωρίζει, γεμάτο τεχνολογία κι εξαιρετική ποιότητα, το επιβλητικό SUV σίγουρα δεν θα είναι το outsider της κατηγορίας! Δοκιμάζουμε τη δικίνητη έκδοση με τον 1.600αρη υβριδικό turbo κινητήρα των 180 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Kia Sportage με 180 ίππους στην κορυφαία έκδοση GT Line

Τελικά η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τους παραδοσιακούς αντιπάλους, τους Ιάπωνες, και να εκθρονίσει τους Ευρωπαίους σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Μετά τη Hyundai, o έτερος παίχτης του ομίλου, η Kia, κάνει τη δική της αντεπίθεση λανσάροντας μοντέλα που σε προκαλούν και σε κάνουν να αναρωτιέσαι για την αλματώδη εξέλιξη της εταιρίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το νέο Kia Sportage, που έγινε viral πριν καν πατήσει τις ρόδες του στο δρόμο, με τη φήμη του να κάνει την προσμονή του ακόμα μεγαλύτερη. Όταν το σεντόνι τραβήχτηκε, η αναμονή αποδείχτηκε ότι άξιζε, με τη σχεδίαση να είναι συνυφασμένη με το ύφος της εποχής, τις τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και την ποιότητα υψηλού επίπεδου. Όσο για τις διαστάσεις, αυτές μεγάλωσαν με το μήκος να φτάνει τα 4.5 μέτρα, το πλάτος τα 1.87 και το ύψος τα 1.65 μέτρα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμβληματική κι αντισυμβατική η σχεδίαση του νέου Kia Sportage

Το νέο Kia Sportage είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας που φέρνει τη νέα αισθητική γλώσσα «Opposites United» (το πρώτο ήταν το EV6). Ριζοσπαστική σχεδίαση, που ξεφεύγει από τους προκατόχους του, με τολμηρές γραμμές κι επιβλητικές επιφάνειες που όμως δεν χάνουν σε κομψότητα, το κορεάτικο SUV δεν περνά απαρατήρητο και τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Η tiger noise μάσκα με την περίτεχνη γρίλια και τα φώτα ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ δημιουργούν μια δυναμική εμπρός εικόνα που συμπληρώνεται από τους προβολείς LED Matrix και το εκλεπτυσμένο καπό.



Το προφίλ του φέρνει σπορτίφ στοιχεία, με τονισμένες γραμμές που ρέουν ομαλά προς το πίσω μέρος, όπου συναντάμε έντονες ακμές, με τα φώτα σε σχήμα «razor-blade» να κλέβουν καρδίες. Γενικά η προσοχή που δόθηκε στη σχεδίαση του μοντέλου είναι εμφανής σε κάθε εκατοστό, όπως με τον πίσω υαλοκαθαριστήρα που κρύφτηκε επιμελώς κάτω από την designατη αεροτομή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε