Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Juke Hybrid: Ξεχνάς να πας στο βενζινάδικο
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Juke Hybrid: Ξεχνάς να πας στο βενζινάδικο

25/10/2022

Το Nissan Juke Hybrid έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας, με την κατανάλωση του μέσα στην πόλη να θυμίζει... scooter χωρίς όμως να ξεχνάει τον ζωηρό του χαρακτήρα που το έκανε αγαπητό.

Το Nissan Juke Hybrid καίει μόλις 4 λτ./100 χλμ μέσα στην πόλη

Το δρόμο είχε δείξει το Nissan Qashqai, το οποίο γύρισε την πλάτη στο πετρέλαιο κι επένδυσε αρχικά στην ήπια υβριδική τεχνολογία, όποτε ήταν θέμα χρόνου να δούμε κι ένα αντίστοιχο σύνολο στο «μικρό» Juke. Βέβαια το ιαπωνικό μικρό SUV δεν φορά τον ίδιο κινητήρα με το μεγάλο αδερφό, αλλά ένα full υβριδικό μοτέρ που δημιούργησε η Nissan σε συνεργασία με τη Renault και τη Mitsubishi. To αποτέλεσμα όχι μόνο δικαιώνει τους ανθρώπους της εταιρίας, αλλά στέλνει σε άλλα επίπεδα απόλαυσης το μοντέλο. Σου παρουσιάζουμε το Nissan Juke Hybrid.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρέσκια και ερωτεύσιμη η εμφάνιση του Nissan Juke

Οι διαφορές της full Hybrid με την απλή έκδοση είναι ελάχιστες, αλλά ικανές για να μην μπερδεύονται τα δυο μοντέλα. Στη μάσκα, ένα μαύρο φιλέτο βοηθάει στην αεροδυναμική, ενώ η διχτυωτή γρίλια δένει έντεχνα με τους στενούς προβολείς και τα στρογγυλά φώτα ημέρας Hi-Tech Y-Beam.



Διαφορετικής σχεδίασης είναι επίσης οι ζάντες και η πίσω αεροτομή που σαν στόχο έχουν να ρίξουν τον συντελεστή οπισθέλκουσας. Εκτός από τα παραπάνω, η V-Motion μάσκα, το καπό με τις τονισμένες γραμμές, η οροφή που μοιάζει να αιωρείται και τα πίσω αιχμηρά φωτιστικά σώματα είναι τα στοιχεία που διαμορφώνουν το σχεδιαστικό χαρακτήρα του Nissan Juke.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε