Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Opel Crossland: To μικρό SUV που είναι για όλες τις δουλειές!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Crossland: To μικρό SUV που είναι για όλες τις δουλειές!

Διαβάστηκε από 16021 αναγνώστες - 5/8/2022

Το Opel Crossland μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο προσανατολισμένο στην άνεση και στην ευρυχωρία, αλλά στην έκδοση με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο ξεχωρίζει και για τις ζωηρές του επιδόσεις.

Opel Crossland: Άνετο, ευρύχωρο και ψυχωμένο

Το 2017 βγαίνει στην αγορά το Crossland, το πρώτο μοντέλο που ήταν συνεργία της Opel με τον όμιλο Peugeot-Citroen κι αμέσως ξεχωρίζει για τους χώρους και την άνεση του. Πριν λίγο καιρό η εταιρία, για να προλάβει τον ανταγωνισμό, το ανανεώνει σχεδιαστικά και το αναβαθμίζει σε εξοπλισμό, χωρίς όμως να «χαλάσει» τα χαρακτηριστικά που το έκαναν μοναδικό. Έτσι η ευκολία στην οδήγηση, η ευελιξία, η πρακτικότητα κι η μαλακή ανάρτηση που υπόσχεται ιδανικές συνθήκες στις καθημερινές μετακινήσεις συνεχίζουν να είναι τα όπλα στη φαρέτρα του γερμανικού οχήματος, που μάχεται στη σκληρή κατηγορία των μικρών SUV με καλύτερο όμως τεχνολογικό κι αισθητικό περίβλημα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με τη μάσκα «Opel Vizor» και LED φωτιστικά σώματα

Το Opel Crossland ακολουθεί τη καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία της γερμανικής εταιρίας, με τη μάσκα «Opel Vizor» να είναι το σημείο αναφοράς. Ο εμπρός πρόβολος είναι αρκετά πιο δυναμικός, με την ιδιαίτερη μάσκα να ενώνει τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία φέρουν αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας. Στο πίσω τμήμα συναντάμε τα νέα σκουρόχρωμα ανασχεδιασμένα φώτα και το όνομα του μοντέλου στο κέντρο της πόρτας που αναγράφεται με μεγάλα γράμματα.Περιμετρικά είναι γεμάτο με crossover στοιχεία που δίνουν έμφαση στο SUV χαρακτήρα του Crossland και προσφέρουν την απαραίτητη προστασία σε περίπτωση που ο οδηγός αφήσει την άσφαλτο και μπει σε χωμάτινες διαδρομές, με τα 16,9 εκατοστά απόσταση από το έδαφος και το προαιρετικό εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Intelligrip (που θα αναλύσουμε παρακάτω) να είναι σύμμαχοι στην περιπέτεια.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε