Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 208 1.2 ΕΑΤ8: Με νέο λεβιέ αλλά ίδια ποιότητα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 208 1.2 ΕΑΤ8: Με νέο λεβιέ αλλά ίδια ποιότητα

10/6/2022

Το Peugeot 208 είναι ένα από τα πιο «sexy» μικρά αυτοκίνητα, με το οδηγικό του ταπεραμέντο να ισορροπεί μεταξύ γερμανικής σταθερότητας και γαλλικής φιλοσοφίας στις στροφές, ενώ στην αυτόματη εκδοχή του φέρει το νέο επιλογέα ταχυτήτων με τη μορφή μπουτόν.

Peugeot 208 1.2 ΕΑΤ8: Με τον νέο επιλογέα ταχυτήτων

Το Peugeot 208 στη δεύτερη γενιά του έχει κερδίσει μεγάλο μέρος των νέων αγοραστών, όντας ένα από τα best seller της εταιρίας, αλλά και της κατηγορίας του. Παρόλο την επιτυχημένη πορεία του, η γαλλική εταιρία δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να εξελίσσει το μοντέλο της, με την τελευταία προσθήκη να είναι ο νέος επιλογέας ταχυτήτων που ανεβάζει την κομψότητα και την εργονομία της καμπίνας.

 

Επιβλητική εμφάνιση το Peugeot 208 ξεχωρίζει στην κατηγορία του

Εξωτερικά δεν έγινε κάποια αλλαγή ή τροποποίηση σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Το Peugeot 208 συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα μεγαλοπρεπές και δυναμικό, με τους επιβλητικούς «κυνοδόντες» των DRL φώτων και τους αιχμηρές προβολείς να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μπροστινό μέρος.



Το μυώδες καπό κι οι έντονες γραμμές που διακατέχουν το αμάξωμα κάνουν το μοντέλο να φαίνεται πληθωρικό, δίνοντας του μια «macho» εικόνα που θυμίζει οχήματα μεγαλύτερης κατηγορίας. Πίσω συναντάμε τα φωτιστικά σώματα με τις χαρακτηριστικές «νυχιές», που ενώνονται μεταξύ τους τονίζοντας το πλάτος του αυτοκινήτου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε