Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 5008: Για οικογενειάρχες που τα θέλουν όλα!
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 5008: Για οικογενειάρχες που τα θέλουν όλα!

Διαβάστηκε από 9583 αναγνώστες - 9/6/2022

Το Peugeot 5008 δεν είναι ακόμα ένα βαρετό 7θεσιο μοντέλο. Είναι ελκυστικό, ακολουθάει premium μονοπάτια, είναι μοντέρνο και φορτωμένο με όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρίας, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Peugeot 5008: Δυναμικό, οικονομικό και με χώρους!

Κρυμμένο στη σκιά του μικρότερου αδερφού 3008, το Peugeot 5008 δεν έχει λάβει την αναγνώριση που του αξίζει. Λίγο η κατηγορία του που δεν γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση, λίγο ότι τα μικρομεσαία SUV έχουν μεγαλώσει, «καπελώνοντας» τα μεσαία, το μοντέλο της γαλλικής εταιρίας δεν είναι ευρέως γνωστό στο κοινό. Σίγουρα άδικο, μιας και το επιβλητικό 7θέσιο όχημα είναι γεμάτο πλεονεκτήματα που το κάνουν κατάλληλο τόσο για μια πολυάριθμη οικογένεια, όσο και για ανθρώπους που ζητάνε μεγάλους χώρους με ποιοτικό περίβλημα.
 

Νεανική σχεδίαση και επιβλητική μούρη για το Peugeot 5008

Το νέο Peugeot 5008 είναι σαφώς πιο δυναμικό κι επιθετικό από τον προκάτοχο του, με τα ανανεωμένα στοιχεία να το κάνουν να μοιάζει αρκετά νεανικό και κομψό, ξεφεύγοντας από τα «σοβαροφανή» πρότυπα της κατηγορίας. Η νέα κάθετη μάσκα που φαίνεται σαν φυσική συνέχεια του καπό, λόγω απουσίας του πλαισίου, κι ενσωματώνεται με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα κυνόδοντα, «πλάθοντας» ένα αεικίνητο μπροστινό τμήμα που τραβάει τα βλέμματα.



Στο προφίλ, οι μεγάλες επιφάνειες δημιουργούν μια στιβαρή κι επιβλητική εικόνα, με το πίσω τμήμα να ξεχωρίζει λόγω της γυαλιστερής μαύρης φάσας που αγκαλιάζει τα φώτα με τις 3 χαρακτηριστικές τρισδιάστατες νυχιές. Ιδιαίτερα είναι και τα φλας, που δουλεύουν σε λειτουργία scroll και προσθέτουν μια αίσθηση χλιδής στο μοντέλο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε