Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Seat Arona TSI: Νεανικό με σπορτίφ στοιχεία
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Seat Arona TSI: Νεανικό με σπορτίφ στοιχεία

7/7/2022

Μοντέρνο, κομψό, με πλούσιο εξοπλισμό και πιο ποιοτικό, το ανανεωμένο Seat Arona κλείνει το μάτι στις πιο μικρές ηλικίες με το νεανικό του σχεδιασμό και ταυτόχρονα έχει όλα τα προσόντα για να γοητεύσει τους «παλιούς» στην SUV κατηγορία. Σύμμαχος του η οδική του συμπεριφορά και οι δοκιμασμένοι κινητήρες.

Seat Arona TSI: Ισορροπημένο στο δρόμο, κάτω από 20.000 ευρώ

Κρατώντας το ταπεραμέντο που το έκανε πετυχημένο, το Seat Arona ανανεώθηκε τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά, ώστε να συνεχίσει να είναι μέσα στη μόδα και να μην υστερεί έναντι του αδίστακτου ανταγωνισμού που υπάρχει στην κατηγορία των μικρών SUV. Εμείς δοκιμάσαμε την έκδοση με τους 110 ίππους και ανακαλύψαμε ιδίοις όμμασι την ποιοτική αναβάθμιση που δέχτηκε το μοντέλο!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νεανική σχεδίαση, με αλλαγμένα φώτα ομίχλης και σπορτίφ λεπτομέρειες

Χωρίς υπερβολές και άσκοπες φλυαρίες, οι σχεδιαστές του Seat Arona κατάφεραν να κρατήσουν το νεανικό αέρα του μοντέλου με έξυπνες και στοχευόμενες αλλαγές, ειδικά στη «μούρη» του αυτοκινήτου. Ο εμπρός προφυλακτήρας επανασχεδιάστηκε και η μάσκα φάρδυνε βγάζοντας ένα έντονο χαρακτήρα που μας αρέσει. Η μεγαλύτερη διαφορά από το προκάτοχο του είναι στους προβολείς ομίχλης, όπου ανέβηκαν πιο ψηλά, έχοντας μια αίγλη από παλιότερα αγωνιστικά με πρόσθετα φανάρια.



Στο πίσω μέρος το μόνο που άλλαξε ήταν το όνομα του μοντέλου, το οποίο μεγάλωσε, απέκτησε καλλιγραφική γραμματοσειρά και κοσμεί την πόρτα του πορτμπαγκάζ. Από εκεί και πέρα, σε πιο πλούσιες εκδόσεις, η διχρωμία που βρίσκουμε σε οροφή, καθρέπτες και τμήματα των προφυλακτήρων δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα, ξεφεύγοντας από τη βαρετή πεπατημένη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε