Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Corolla Cross: Το πιο οικονομικό 4x4 υβριδικό οικογενειακό SUV
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Corolla Cross: Το πιο οικονομικό 4x4 υβριδικό οικογενειακό SUV

Διαβάστηκε από 11125 αναγνώστες - 5/1/2023

Δοκιμάζουμε το υβριδικό τετρακίνητο Toyota Corolla Cross των 197 ίππων και ταυτόχρονα το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας, βαθμολογώντας τις επιδόσεις, την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας, την τιμή και την εγγύηση.

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Corolla Cross 2.0 Hybrid 4x4

Το γνωρίσαμε στην Ισπανία και τώρα είναι η ώρα να το μάθουμε καλύτερα. Το Τoyota Corolla Cross είναι η νέα πρόταση στα μικρομεσαία SUV που έρχεται να ταράξει ισορροπίες και κατεστημένα χάρη στην τεχνογνωσία της ιαπωνικής εταιρίας και του υβριδικού συστήματος 5ης γενιάς, με το όποιο εφοδιάζεται.

Στα χέρια μας βρέθηκε η τετρακίνητη έκδοση που υπόσχεται ότι θα τα καταφέρει και σε off-road περιπέτειες. Το Τoyota Corolla Cross 2.0 Hybrid 4x4 μπορεί να έφερε ντόρο με την παρουσίαση του, αλλά τον άξιζε;
Για να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα, το δοκιμάζουμε και ταυτόχρονα το θέτουμε αντιμέτωπο με τον ανταγωνισμό, βλέποντας με αντικειμενικά κριτήρια και αριθμούς το πόσο καλό είναι. Επιπλέον σου τους παρουσιάζουμε για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!

Οι τομείς της αξιολόγησης είναι η κατανάλωση, η ευρυχωρία, οι επιδόσεις, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας, η εγγύηση και η τιμή. Ας δούμε «τι ψάρια πιάνει» απέναντι στο καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορία το τετρακίνητο Toyota Corolla Cross.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε