Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Ειδική έκδοση GT 63 S BRABUS Rocket

23/10/2020

Η BRABUS πήρε στα χέρια της μια ταπεινή Mercedes-AMG GT 63 S, εξέλιξε τον V8 twin-turbo κινητήρα της, γέμισε αναβολικά την εξωτερική της σχεδίαση και με 900 ίππους και 1.290 Νm ροπής, καταπίνει τα χιλιόμετρα. Δείτε τα χαρακτηριστικά αυτής έκδοσης για ...λίγους!

Η BRABUS μας έχει συνηθίσει σε κατασκευές που συναρπάζουν το κοινό, και αυτή την φορά, μάλλον ξεπέρασε και τον εαυτό της. Το BRABUS Rocket 900 είναι ουσιαστικά η δική της εξέλιξη μιας Mercedes-AMG GT 63 S, με ιδιαιτέρως διαφορετικά χαρακτηριστικά. 



Ο γνωστός Γερμανικός οίκος εξέλιξης, ανέλαβε να δημιουργήσει μια «πολεμική μηχανή», με βάση την GT 63 S, επομένως ο υπερκυβισμός του εργοστασιακού V8 twin turbo ήταν μονόδρομος. Τα 4 λίτρα έγιναν 4,5 και επιλέχθηκαν μεγαλύτερα turbo αλλά και νέο σύστημα ψύξης. Εδώ να τονίσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η σειρά Rocket δεν έχει ως βάση κάποιον V12 κινητήρα. 



Το BRABUS Rocket 900 είναι πλέον εφοδιασμένο με 900 ίππους και 1.250 Νm ροπής. Οι θηριώδης αυτή δύναμή, αντικατοπτρίζετε και στις μετρήσεις του, με το 0-100χλμ./ώρα να είναι εφικτό σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη τελική του ταχύτητα, είναι περιορισμένη στα 330 χλμ./ώρα. Οι επιδόσεις είναι εξωφρενικές και αυτό έφερε αλλαγές και στην εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου, με ένα αεροδυναμικό kit που βοηθά στην συμπεριφορά αλλά και την επιθετική ομορφιά του μοντέλου. 



Ο Γερμανικός οίκος, βελτίωσε και το σύστημα πέδησης, με μεγαλύτερα carbon δισκόφρενα, και τοποθέτησε αερανάρτηση στην ρουκέτα των 900 ίππων. Στο εσωτερικό έχει αφήσει το στίγμα της η BRABUS, με προσθήκες δέρματος και έντονες χρωματιστές ραφές. 

Μόνο 10 θα είναι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτό το υπέροχο δημιούργημα της BRABUS, στην τιμή των 435.800 ευρώ.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις