Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έλιωσαν πολυτελή αυτοκίνητα αξίας 1,2 εκ. (+video)

Διαβάστηκε από 5760 αναγνώστες - 30/3/2019

Αυτοκίνητα μάρκας BMW, Mercedes, Jaguar, Audi, Lexus και μια McLaren βρέθηκαν κάτω από τις... ερπύστριες, λόγω του ότι εισήχθησαν παράνομα. Δείτε το video με τις ανατριχιαστικές στιγμές καταστροφής..

Σε μια κίνηση παραδειγματισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων, Rodrigo Duterte, έδωσε διαταγή στις μπουλντόζες να καταστρέψουν αυτοκίνητα αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, ή τα οποία ήρθαν παράνομα στη χώρα χωρίς να περάσουν τις νόμιμες διαδικασίες εκτελωνισμού.

Σύμφωνα με τα Φιλιππινέζικα Μέσα μερικά από τα μοντέλα που καταστράφηκαν ήταν αξίας άνω των 100.000 δολαριών, ενώ μεταξύ άλλων στο στόχαστρο των τελωνειακών αρχών βρέθηκε και μια McLaren, της οποίας ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε η καταστροφή.

Χαρακτηριστική της αυστηρότητας του με την υπόθεση ήταν η ατάκα του Προέδρου ο οποίος φέρεται να είπε «Να τα δώσουμε σε σκραπ. Δεν μπορούν να έχουν αυτά τα αυτοκίνητα με τέτοιους τρόπους, αλλά μπορούν να πάρουν κάτι από αυτά. Ας τα κάνουμε παιχνίδια».

Τέλος, σημειώνουμε πως ανάμεσα στα κατεστραμμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν και κλασικά μοντέλα, όπως μια Corvette Stingray. Δείτε παρακάτω το video από το δελτίο ειδήσεων Φιλιππινέζικου καναλιού που δείχνει τις μπουλντόζες σε δράση και τις... εικόνες της καταστροφής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις