Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ένα διαφορετικό Honda HR-V
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα διαφορετικό Honda HR-V

Διαβάστηκε από 1099 αναγνώστες - 5/4/2022

Η Honda παρουσίασε στην Αμερική το νέο HR-V, το οποίο θα διαφέρει αρκετά σε εμφάνιση αλλά και στα κινητήρια σύνολα που θα το εξοπλίζουν σε σχέση με τις ευρωπαϊκές και ιαπωνικές εκδοχές.

Η αμερικάνικη εκδοχή του HR-V

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από το νέο HR-V, το οποίο αφορά μόνο την αμερικανική αγορά, έχοντας σημαντικές διαφορές με τις ιαπωνικές και ευρωπαϊκές εκδοχές.
 

Αλλάζει τα όσα ξέραμε

Το νέο ιαπωνικό SUV αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι διαφορές του με το HR-V που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, αφορούν τόσο την εμφάνιση, όσο και τις εξωτερικές του διαστάσεις που είναι αρκετά μεγαλύτερες. Σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα που θα το εξοπλίζουν, η Honda δεν έχει ανακοινώσει κάτι, αλλά αναμένουμε να συναντήσουμε περισσότερες επιλογές.
 

Διαφορετική και πιο «επιθετική» εμφάνιση

Επιστρέφοντας στην εμφάνιση, να αναφέρουμε πως το νέο «αμερικάνικο» HR-V βασίζεται στο πάτωμα του νέου Civic, ενώ τις μεγαλύτερες διαφορές τις συναντάμε σε εμπρός και πίσω μέρος. Σχεδιασμένη από την αρχή μοιάζει να είναι η μάσκα, με τη νέα γρίλια να «μαγνητίζει» το βλέμμα, ενώ πλαισιώνεται από δύο λιτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Η όψη του θα μπορούσαμε να πούμε πως φαίνεται λιγάκι πιο επιθετική σε σχέση με το HR-V της Ευρώπης, και αυτή την τονίζουν και οι έντονες γραμμές – νεύρα στο καπό, οι οποίες ξεκινούν λίγο πιο πάνω από τη μάσκα. Στο πίσω μέρος τα LED φωτιστικά σώματα έχουν διαφορετική «υπογραφή», ενώ η μπάρα που ένωνε τα δύο φώτα δεν υπάρχει, που μοιάζει σαν να «διακόπηκε».
 

Ένα «αμερικάνικο» HR-V!
Η Honda παρουσίασε το HR-V στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Διαφέρει αρκετά από τις ευρωπαϊκές – ιαπωνικές εκδοχές.
Με άλλους κινητήρες, εμφάνιση, βασισμένο στο πάτωμα του Civic.
Το ερώτημα είναι ένα, ποιο HR-V σας αρέσει;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε