Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Εντυπωσιακό και επιβλητικό το νέο Kia K8

17/2/2021

Η Κορεατική βιομηχανία της KIA παρουσίασε την εξωτερική σχεδίαση του επιβλητικού και εντυπωσιακού της sedan. Το νέο μοντέλο Κ8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ΚΙΑ που είναι εφοδιασμένο με το νέο λογότυπο αλλά και τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της βιομηχανίας.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε το νέο sedan Κ8 της ΚΙΑ, με το επιβλητικό μοντέλο να κερδίζει τις εντυπώσεις με την φουτουριστική του σχεδίαση. Το Κ8 ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το ΚΙΑ Κ7 δεύτερης γενιάς. 



Εξωτερικά, δεσπόζει η τεράστια μάσκα του μοντέλου που του προσφέρει δυναμισμό, και ο επιθετικός εμπρός προφυλακτήρας. Στο πίσω μέρος τα φώτα εντυπωσιάζουν με το σχήμα τους, αλλά και με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Γενικότερα το αμάξωμα διαθέτει αρκετές νευρώσεις και ακμές που κάνουν πολυ επιβλητικό το νέο sedan της Κορεατικής βιομηχανίας.

Φωτογραφίες με το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν μας έδωσαν οι Κορεάτες, όμως δεσμεύτηκαν να μας δώσουν γεύση και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινωθούν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. 



Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ΚΙΑ Κ8 θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά από την αγορά της Κορέας, ενώ περιμένουμε την είσοδο του και στην Ευρωπαική αγορά, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προς αυτή την κατεύθυνση. 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις