Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Επανάσταση φέρνει το νέο Hyundai Tucson

Διαβάστηκε από 27529 αναγνώστες - 23/7/2020

Η νέα γενιά του μικρομεσαίου SUV της Κορεατικής βιομηχανίας, αλλάζει χαρακτήρα και φέρνει την επανάσταση στην σχεδίαση και την αίσθηση των SUV της Hyundai. Εμείς σας αποκαλύπτουμε όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο Tucson.

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai, έχει επενδύσει πολλά επάνω στην σχεδίαση αλλά και την εμπορική κυκλοφορία της τέταρτης γενιάς του Hyundai Tucson. Το δημοφιλές SUV, θα αλλάξει εντελώς σχεδιαστική γραμμή, έχοντας στόχο την δυναμική εμφάνιση και την κορύφωση της τεχνολογίας.



Το νέο Hyundai Tucson δεν θα έχει σχεδόν κανένα κοινό στοιχείο με τις προηγούμενες εκδόσεις του. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο, θα είναι βασισμένο στην δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος, που θα του προσφέρει μια επιθετική «αίσθηση», αλλάζοντας την συντηρητική εικόνα του παρελθόντος. 

Παρατηρώντας το από εμπρός, θα δει κανείς την διαφορετική φιλοσοφία σχεδίασης, με την μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα, αλλά και τα φουτουριστικά εμπρός φωτιστικά σώματα. Δυναμικό και αιχμηρός είναι και το πίσω μέρος του νέου Hyundai Tucson, με τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα, να κλέβουν τις εντυπώσεις.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Hyundai Tucson θα εφοδιαστεί με τον νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου, απόδοσης 160 ίππων της Κορεατικής βιομηχανίας, ενώ είναι απολύτως σίγουρο πως θα εξοπλιστεί με hybrid επιλογές, ίσως και με μια αμιγώς ηλεκτρική. Το νέο Hyundai Tucson αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του 2022.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις