Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Morgan ετοιμάζεται να επαναφέρει στο προσκήνιο το Plus 8 μέσω μιας επετειακής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.

Στη Γενεύη το Morgan Plus 8 50th Anniversary Special Edition

9/1/2018

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του εμβληματικού Plus 8, η Morgan θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης μια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής, το Morgan Plus 8 50th Anniversary Special Edition που θα φτιαχτεί μόλις 50 φορές.

Το Morgan Plus 8 είναι ένα εμβληματικό μοντέλο και η βρετανική εταιρεία ετοιμάζεται να το επαναφέρει στο προσκήνιο μέσω μιας επετειακής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής. Ονομάζεται Morgan Plus 8 50th Anniversary Special Edition και θα φτιαχτεί μόλις 50 φορές.
 
Όπως τόνισε η Morgan, ουσιαστικά πρόκειται για τα 50 τελευταία αντίτυπα του Plus 8 με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα BMW των 4,8 λίτρων. Χάρη στο αλουμινένιο σασί, το βάρος του Plus 8 50th Anniversary Special Edition είναι μόλις 1.100 κιλά.
 
Σύμφωνα με την βρετανική φίρμα, είναι ένα από τα πιο ελαφριά αυτοκίνητα στον κόσμο με V8 κινητήρα. Η Morgan υπόσχεται επίδοση 4,5 δλ. για το 0-100, αλλά και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
 
Αυτά είναι και τα μόνα στοιχεία που ξέρουμε μέχρι στιγμής. Το μόνο που ανακοινώνει η Morgan στο παρακάτω προωθητικό βίντεο είναι πως το ντεμπούτο θα γίνει στις 6 Μαρτίου στην ημέρα Τύπου της έκθεσης της Γενεύης, εκεί που θα βρεθεί το επίσης «αποχαιρετιστήριο» Morgan Aero GT.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις