Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Επίσημη πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia Pro

10/3/2021

Στην επίσημη παρουσίαση της «μεγάλης» Octavia Pro προχώρησε η Skoda, με την Τσέχικη βιομηχανία αυτοκινήτων να αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της επιμηκυμένης έκδοσης της τέταρτης γενιάς του λαοφιλούς μοντέλου!

Μια νέα, πιο μεγάλου μήκους Octavia παρουσίασε η Skoda, με το όνομα Octavia Pro. Ποια χαρακτηριστικά της την διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς?

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου δεν έχει μεγάλες διαφορές από τα υπόλοιπα της σειράς, υιοθετώντας τον sport εμπρός προφυλακτήρα από την έκδοση RS, ώστε να προσφέρουν στο μοντέλο μια πιο δυναμική εμφάνιση. Η σημαντικότερη αλλαγή, είναι ο μεγαλύτερο μήκος του μοντέλου, με αποτέλεσμα την αύξηση των εσωτερικών χώρων. Η νέα Skoda Octavia Pro είναι εφοδιασμένη εσωτερικά με οθόνη αφής 12 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και head-up display.


 
Κάτω από το καπό συναντάμε τον turbo βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων με 150 ίππους, που συνδυάζεται με DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, κίνηση στον μπροστά άξονα και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.



Οφείλουμε να τονίσουμε πως η νέα Skoda Octavia Pro, είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν το μοντέλο θα διατεθεί και στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις