Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Επιστρέφει το VW e-up!

Επιστρέφει το VW e-up!

20/1/2022

H Volkswagen φέρνει ξανά στην παραγωγή την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του up!, με στόχο να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση της αγοράς για μικρά προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Επιστρέφει η ηλεκτρική έκδοση του up! σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που θέλουν την VW με αυτήν την κίνηση να ανταποκρίνεται στην μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για μικρά οικονομικά ηλεκτρικά μοντέλα και να καλύπτει το κενό που υπάρχει στη γκάμα της κάτω από το ID.3

Είχε σταματήσει από το 2020 

Πληροφοριακά, η Volkswagen αφαίρεσε από την γκάμα της το ηλεκτρικό up! το 2020, όταν τα οικονομικά κίνητρα της γερμανικής κυβέρνησης για αγορά ηλεκτρικών αύξησαν κατά πολύ τις πωλήσεις του μοντέλου, αλλά εξαιτίας της αρκετά μειωμένης του τιμής δεν ήταν αρκετά κερδοφόρο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην διακοπή της παραγωγής του. 

Μεγάλη ζήτηση για μικρά οικονομικα ηλεκτρικά 

Από ό,τι φαίνεται, ο γερμανικός κολοσσός παρατήρησε πως τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Renault Zoe και το Dacia Spring σημειώνουν εξαιρετική ανοδική πορεία, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγάλη ζήτηση για οικονομικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όπως δηλώνουν τα στελέχη της VW σε Ξένα Μέσα, «Είχαμε αφαιρέσει το ηλεκτρικό up! Από την αγορά το 2020 γιατί οι παραδόσεις είχαν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της μεγάλης ζήτησης. Τώρα, αποφασίστηκε να το επαναφέρουμε στην γκάμα». 

Από 17.000 ευρώ στη Γερμανία

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως η εταιρεία έχει συνεννοηθεί με τους αντιπροσώπους για την τιμή του, η οποία αναμένεται να ξεκινάει από 26.500 ευρώ, αν και με τα κίνητρα που δίνει η κυβέρνηση της Γερμανίας, το κόστος αγοράς δεν θα ξεπερνά τα 17.000 ευρώ

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε