Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η φωτογραφία είναι ψηφιακό σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Ετοιμάζεται το 508 wagon;

3/5/2018

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η wagon εκδοχή του 508, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όλο και πιο έντονες είναι φήμες που θέλουν το 508 να προσφέρεται και σε εκδοχή wagon, με τις πληροφορίες που έρχονται από την Auto Bild να αναφέρουν ότι η νέα αυτή έκδοση του μοντέλου θα παρουσιαστεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα λάβει χώρα το φετινό φθινόπωρο στο Παρίσι.

Όπως είναι φυσικό, η σχεδίαση του θα μοιάζει πολύ στο 508 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε πως θα λάβει αρκετά μακρύτερη οροφή και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ, ώστε να αυξηθούν οι αποθηκευτικοί του χώροι, με τις πληροφορίες από την Γαλλία πάντως να αναφέρουν πως το μοντέλο θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στο δυναμισμό και την μοντέρνα σχεδίαση παρά στην πρακτικότητα του.

Σε ό,τι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, φυσικό είναι το wagon να λάβει το σύνολο της γκάμας από μοτέρ που προσφέρεται και στην σεντάν εκδοχή. Αυτή αποτελείται από δύο επιλογές βενζίνης και τρεις diesel. Στην βενζίνη, συναντάμε τον 1,6 λτ. PureΤech σε δύο εκδόσεις 180 ίππων και 225 ίππων (αποκλειστικά για την έκδοση GT), σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Στη βάση των μοτέρ πετρελαίου συναντάμε των 1.500άρη BlueHDi απόδοσης 130 ίππων είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το επόμενο βήμα είναι ο 2λιτρος BlueHDi των 160 ίππων ενώ στην κορυφή της γκάμας diesel βρίσκεται η πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου μοτέρ με απόδοση 180 άλογα σε συνεργασία πάντα αυτόματη μετάδοση 8 σχέσεων.

Θα θέλατε να δείτε το 508 σε wagon εκδοχή;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις