2 φωτογραφίες »

Έτοιμο το νέο Nissan Qashqai

Διαβάστηκε από 10809 αναγνώστες - 18/1/2021

Το πιο δημοφιλές SUV της Ελληνικής αγοράς, ετοιμάζει την επίσημη παρουσίαση του και το AutoAgora είναι εδώ για να σου αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα για το νέο Ιαπωνικό SUV.

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. Το κοινό το αγάπησε από την πρώτη κιόλας παρουσίαση του, και η αναμονή για το νέο μοντέλο είναι μεγάλη. Την επίσημη παρουσίαση του την περιμένουμε στις αρχές του νέου έτους, αλλά το AutoAgora θα σου αποκαλύψει σήμερα, όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα.Το νέο Nissan Qashqai θα βασιστεί στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας CMF-C της Συμμαχίας, που είναι 41% πιο άκαμπτη και με χρήση περισσότερου χάλυβα υψηλής αντοχής. Το νέο Qashqai δεν θα έχει έκδοση πετρελαίου, ενώ η έκδοση βενζίνης με τον κινητήρα των 1.300 κ.εκ. θα είναι διαθέσιμος με δυο ιπποδυνάμεις (138 και 155 ίππων). Ντεμπούτο θα κάνει το Hybrid e-Power μοντέλο, που αποτελεί την νέα υβριδική τεχνολογία της Nissan.

Εξωτερικά σε μαγνητίζει η νέα V-Motion μάσκα της Nissan, με τους εντυπωσιακούς προβολείς να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την σχεδίαση τους, αλλά και την τεχνολογία αυτόματης προσαρμογής σύμφωνα με τις οδικές συνθήκες και τους άλλους χρήστες του δρόμου. Η σχεδίαση του πίσω μέρους δένει ιδανικά με την εξωτερική εικόνα του νέου Qashqai, χωρίς να έχει κάποια extreme λεπτομέρεια. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά θεωρούμε δεδομένο πως το νέο Nissan Qashqai θα εξοπλιστεί με την νέα έκδοση του ημιαυτόνομου συστήματος οδήγησης ProPilot. 
 
 

Advertisement