Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο Audi A8

21/1/2021

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της επίσημης παρουσίασης του ανανεωμένου Audi Α8, το AutoAgora σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για την σχεδίαση και τον εξοπλισμό, της επιβλητικής Γερμανικής λιμουζίνας.

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi σχεδιάζει εδώ και καιρό την ανανέωση της λιμουζίνας της, πραγματοποιώντας και δοκιμές εξέλιξης στο ανανεωμένο Α8, ώστε να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά. Πέρασαν ήδη 3.5 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου, και πλέον ήταν σαφές πως η ανανεωμένη έκδοση θα έκανε την εμφάνιση της. 

Το ανανεωμένο Α8 έχει LED Matrix προβολείς, της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Γερμανικής βιομηχανίας, ανανεωμένη μάσκα και νέο προφυλακτήρα. Έντονες νευρώσεις στα side skirts και στις άκρες των προφυλακτήρων, δίνουν όγκο στο επιβλητικό sedan



Πληροφορίες αναφέρουν πως η πολυτελής λιμουζίνα θα κυκλοφορήσει με νέα Plug-In Hybrid έκδοση, με μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και αυτονομία, και φυσικά με βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Στο πολυτελές εσωτερικό, οι αλλαγές θα είναι λίγες και ουσιαστικές, με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και εξελιγμένο σύστημα infotainment. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στην επιλογή των υλικών που συνθέτουν το πολυτελές σαλόνι με τις επιλογές να είναι αμέτρητες. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις