2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο Honda HR-V

18/1/2021

Μέσα στον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Honda HR-V, με ολόφρεσκη σχεδίαση, νέο κινητήρα hybrid και ολοκαίνουργιο σαλόνι. Δείτε πως θα μοιάζει το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες.

 
 

Βρες καλά ελαστικά ως και 20% φθηνότερα

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Honda ανακοίνωσε και επίσημα πως θα παρουσιάσει το νέο HR-V στις 18 Φεβρουαρίου και ήδη κυκλοφόρησαν σχέδια που μας προετοιμάζουν για το νέο μοντέλο.

Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με την ονομασία HR-V e:HEV, αφού η Honda έχει αποφασίσει και ανακοινώσει πως θα εξηλεκτρίσει όλα τα μοντέλα της που προσφέρονται στην Ευρώπη.Δυναμική θα είναι η σχεδίαση της νέας γενιάς, με ολοκαίνουργιους προφυλακτήρες αλλά και νέας σχεδίασης μάσκα. Το νέο HR-V θα λάβει νέα πιο μοντέρνα πίσω φώτα και πανοραμική οροφή, όπως και φώτα ομίχλης LED. Στο εσωτερικό θα δεσπόζει η οριζόντια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment αλλά και οι νέας σχεδίασης διακόπτες.

Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε δύο διαθέσιμες επιλογές, με πρώτο το σύστημα ηλεκτροκίνησης e:HEV με τον κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου, και δεύτερο, το 2λιτρο υβριδικό κινητήριο σύνολο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και απόδοση 184 ίππων. 
 

Tags: HONDA HR-V