Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα είναι το νέο Kia XCeed! Τη Δευτέρα το ντεμπούτο του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα είναι το νέο Kia XCeed! Τη Δευτέρα το ντεμπούτο του

13/7/2022

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Kia XCeed, η εταιρεία δημοσίευσε τα σχέδια του αυτοκινήτου, που έχει πιο δυναμική εμφάνιση. Η κορυφαία έκδοση GT-Line θα έχει sport προφυλακτήρες, οθόνη infotainment 10,25 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Θα το δούμε και σε plug-in υβριδική έκδοση.

Πώς θα είναι το ανανεωμένο Kia XCeed

Το ανανεωμένο Kia XCeed θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Ιουλίου. Θέλοντας να κρατήσει το ενδιαφέρον μας ζωντανό, η κορεάτικη εταιρεία δημοσίευσε τα σχέδια του μοντέλου που μας δίνουν μία πρόγευση για την εικόνα του επερχόμενου crossover.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σπορτίφ εικόνα, με γλυπτές επιφάνειες και μεγάλους αεραγωγούς

Η εταιρεία θα προσφέρει το μοντέλο και στο sport πακέτο εξοπλισμού GT-Line, το οποίο είναι και αυτό που απεικονίζεται στα σχέδια. Εξωτερικά, παρατηρούμε πως το νέο Kia XCeed θα συνεχίσει να έχει δυναμική εμφάνιση, που πλέον είναι πιο έντονη, χάρη στον ανανεωμένο προφυλακτήρα με τους μεγαλύτερους και τονισμένους αεραγωγούς, καθώς και την εμπρόσθια μάσκα με την κυψελωτή-όπως φαίνεται- γρίλια.

Τα φανάρια εμπρός-πίσω έχουν τεχνολογία LED και ένα ιδιαίτερο φωτιζόμενο μοτίβο, το οποίο θα χαρίζει στο αυτοκίνητο μία ξεχωριστή ταυτότητα τη νύχτα.
Τόσο εμπρός, όσο και πίσω, το Kia XCeed θα κοσμεί το νέο λογότυπο της εταιρείας, που γνωρίσαμε από την τελευταία γενιά του Sportage.

Αναβαθμισμένο και το εσωτερικό του νεου Kia XCeed

Παρόλο που δεν έχουμε κάποια εικόνα από το εσωτερικό του επερχόμενου Kia XCeed, μπορούμε να δούμε τα στοιχεία εξοπλισμού, αφού η εταιρεία έχει αναρτήσει τον τιμοκατάλογο και τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου στην ιστοσελίδα της. Στο βασικό εξοπλισμό της εισαγωγικής έκδοσης LX Premium θα βρίσκεται οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, καθώς και πλήρης σουίτα οδηγικών βοηθημάτων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η αμέσως επόμενη έκδοση, EX Platinum, θα διαθέτει ως standard τη νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, διάστασης 10,25 ιντσών, καθώς και σύστημα τηλεματικής με έλεγχο εξ αποστάσεως διαφόρων λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω smartphone, ενώ η κορυφαία GT Line θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε