Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat: 1 μικρό & 3 νέα crossover μέχρι το 2027

Fiat: 1 μικρό & 3 νέα crossover μέχρι το 2027

6/8/2022

Η Fiat ετοιμάζει να εμπλουτίσει τη γκάμα της μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, με την αρχή να κάνει ένα μικρό και τρία νέα crossover μοντέλα.

Τα νέα μικρά, ηλεκτρικά και φθηνά Fiat

Η Fiat έχει ανακοινώσει πως από το 2027 θα πουλάει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά της Ευρώπης, ενώ πέρα από αυτό, εστιάζει το ενδιαφέρον της στη μικρή κατηγορία αυτοκινήτων. Για αυτά και άλλα μελλοντικά πλάνα αναφέρθηκε ο επικεφαλής της ιταλικής μάρκας, Olivier François, τονίζοντας πως μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα λανσαριστούν ένα μικρό μοντέλο και τρία νέα crossover, με τα σχέδιά τους να έχουν ολοκληρωθεί ήδη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Nέο μοντέλο με το μέγεθος του Punto

Το «ποδαρικό» θα κάνει ένα νέο μικρό μοντέλο με παρόμοιο μέγεθος όπως του Punto, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023. Στη γκάμα της Fiat θα βρεθεί πάνω από το 500, ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν θα έχει την ονομασία Punto! Σύμφωνα με όσα «ακούγονται» θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, όπως τα Peugeot 208, Opel Corsa και το επερχόμενο Citroen C3, η οποία επιτρέπει εκδόσεις τόσο με κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και ηλεκτρικές.

Ο διάδοχος του Panda θα είναι crossover

Μεταξύ άλλων, ο Olivier François μίλησε και για τα 500 και Panda, τα οποία θα συνεχίσουν την εμπορική τους καριέρα, ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχει χώρος για ένα νέο crossover μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο 500 και το 500Χ. Παρόλα αυτά, crossover χαρακτήρα θα έχει ο διάδοχος του Panda, που θα διατηρήσει το ίδιο όνομα στις αγορές. Σχετικά με το τρίτο crossover, οι φήμες μιλάνε για τον αντικαταστάτη του 500Χ.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε