Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Fastback: Παρουσιάστηκε το νέο coupe SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat Fastback: Παρουσιάστηκε το νέο coupe SUV

Διαβάστηκε από 5498 αναγνώστες - 20/9/2022

Το νέο coupe SUV της ιταλικής φίρμας έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους, με το Fiat Fastback να ξεχωρίζει στην κατηγορία του με το δυναμικό σπορ χαρακτήρα του και την κουπέ σιλουέτα του.

Ξεχωρίζει με την coupe σιλουέτα

Το νέο Fiat Fastback έκανε την επίσημη εμφάνισή του στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, φέρνοντας την ανατροπή στην κατηγορία του, με την εμπορική του πορεία να σκιαγραφείται επιτυχημένη.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στην καρδιά της μικρομεσαίας κατηγορίας SUV

Μπορεί το ντεμπούτο του νέου Fastback να έγινε στην ανερχόμενη Λατινική αγορά, αλλά η Fiat δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε το ολοκαίνουργιο crossover και στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Το σχεδιαστικό τμήμα της Stellantis στην Λατινική Αμερική έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου τη σχεδίασή του, με το μήκος του να φτάνει τα 4,4 μέτρα, απόσταση από το έδαφος στα 192 χλστ. και πορτμπαγκάζ που χωράει 600 λτ. αποσκευών. Αυτές οι διαστάσεις, το τοποθετούν στην καρδιά των μικρομεσαίων SUV, κάνοντας τον ανταγωνισμό να «ιδρώνει».
 

Με 1.000ρη και 125 ίππους ή 1.3 λτ. και 180 ίππους

Το ολοκαίνουργιο Fiat Fastback βασίζεται πάνω στην MLA πλατφόρμα του Ομίλου με μία γκάμα κινητήρων που αποτελείται μόνο από tubro βενζινοκινητήρες. Στο πρώτο σκαλί των εκδόσεων, υπάρχει ένας 1.000άρης κινητήρας που αποδίδει 125 ίππους με τη ροπή του να αγγίζει τα 200 Nm. Ακολουθεί η ισχυρότερη έκδοση που εφοδιάζεται με ένα turbo βενζινοκινητήρα 1.3 λτ. και απόδοση 180 ίππων και 270 Nm ροπής. Η πρώτη έκδοση συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT, σε αντίθεση με την δεύτερη και ισχυρότερη που εξοπλίζεται με ένα απλό αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε