Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ford: Αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη νέα Mustang GT Performance

Ford: Αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη νέα Mustang GT Performance

Διαβάστηκε από 3229 αναγνώστες - 5/9/2022

Η Ford ενόψει της νέας Mustang αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο λογότυπο της GT Performance έκδοσης, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο από τη νέα γενιά του μοντέλου.

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement

Στις 14 Σεπτέμβρη τέλος η αναμονή

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας Ford Mustang, η αμερικανική εταιρεία μας αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από το επερχόμενο μοντέλο. Η παρουσίασή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που μας το θυμίζει και το teaser βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, το οποίο και δείχνει το νέο λογότυπο της GT Performance έκδοσης, καθώς και το πορτμπαγκάζ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ένα βίντεο «μαρτυράει» το λογότυπο GT Performance

Στο βίντεο λοιπόν, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μία βαλίτσα η οποία βρίσκεται στο πορτμπαγκάζ, πιθανόν της νέας Ford Mustang. Κλείνοντας, αποκαλύπτεται το γνώριμο GT σήμα ανάμεσα στα δύο φωτιστικά σώματα, με το συγκεκριμένο πάνελ να έχει πλέον το χρώμα του αμαξώματος και όχι μάυρο, όπως συνέβαινε στην προηγούμενη, 6η γενιά. Λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη, είναι η λέξη «Performance» που είναι χαραγμένη πάνω στο σήμα.

Χειροκίνητο κιβώτιο & οι φήμες για υβριδική έκδοση

Μεταξύ άλλων, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο μοντέλο θα φέρει ένα μηχανοκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων πέρα της αυτόματης επιλογής, χωρίς όμως η Ford να ανακοινώνει περισσότερες πληροφορίες. Με το βλέμμα στον εξηλεκτρισμό, οι φήμες θέλουν την εταιρεία του «μπλε οβάλ» να κυκλοφορεί και μία υβριδική έκδοση.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το νέο σύστημα infotainment

Από το παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο, το οποίο θα έχει σχεδόν παρόμοια εμφάνιση με την τρέχουσα γενιά, έχοντας όμως μερικές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις. Οι γραμμές της πλέον θα είναι πιο ευθείες, δημιουργώντας αιχμηρές γωνίες, ενώ οι μπροστινοί προβολείς θα είναι στενότεροι. Αντίστοιχα , στο εσωτερικό οι αλλαγές περιλαμβάνουν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με κυκλικό ταχύμετρο και στροφόμετρο, ενώ μία νέα οθόνη αφής αναλαμβάνει το ολοκαίνουργιο σύστημα ψυχαγωγίας. Καινούργιοι είναι και οι αεραγωγοί έχοντας πλέον ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα, τοποθετημένη κάτω από την κεντρική οθόνη.


Έρχεται στις 14 Σεπτέμβρη!
Θα υπάρχει έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο αλλά και υβριδική.
Βίντεο «μαρτύρησε» το νέο λογότυπο της GT Performance έκδοσης.
Με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο σύστημα infotainment.
Δείτε το σχετικό βίντεο.
 Πέρα από χειροκίνητη, τι άλλο θα ήθελες να δεις από τη νέα Mustang?

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ford

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement