5 φωτογραφίες »

Ford Kuga Diesel: Απέκτησε αυτόματο κιβώτιο

Διαβάστηκε από 12723 αναγνώστες - 2/9/2021

Το Ford Kuga με τον 1.500αρι κινητήρα Ecoblue των 120 ίππων έρχεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον άνετο και οικονομικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Το Kuga γράφει τη δικιά του ιστορία στο χώρος της αυτοκίνησης, όντας ήδη ένα από τα πιο καλοπουλημένα και αξιόλογα SUV της εταιρίας. Η Ford βλέποντας την επιτυχία του, συνέχεια το εξελίσσει και το αναβαθμίζει, κάνοντας ακόμα πιο ελκυστική την αγορά του. Τελευταία προσθήκη το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, που εκτοξεύει τα πλεονέκτημα του αυτοκινήτου, ειδικά στο τομέα της άνεσης και της ευκολίας χρήσης.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Σπορτίφ στοιχεία και τονισμένες λεπτομέρειες
Στα χέρια μας βρέθηκε η έκδοση «SΤ-Line», που έχει πιο σπορ προσανατολισμό σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Αρχικά δεν υπάρχουν πουθενά φιλέτα χρωμίου και όλες οι χρωμιωμένες επιφάνειες, που υπάρχουν στις άλλες εκδόσεις, είναι βαμμένες μαύρες. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι πιο τονισμένος με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ η μάσκα είναι ολόμαυρη με κυψελωτό σχεδιασμό. Ανασχεδιασμένο με σπορ στοιχεία είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, με τις απολήξεις της εξάτμισης να είναι μεγαλύτερες και τραπεζοειδής ενώ οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι 18 ιντσών. Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο ακολουθάει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Ford, με απαλές γραμμές και αρκετές καμπύλες, που σε συνδυασμό με την πίσω κλίση της οροφής δημιουργούν ένα πιο «κουπέ» αμάξωμα.  Τα στενά φωτιστικά σώματα και το μεγάλο καπό κάνουν επιβλητικό το εμπρός μέρους του αυτοκινήτου, δίνοντας στο αυτοκίνητο τη δικιά του ξεχωριστή ταυτότητα.


Oι μεγάλες και τραπεζοειδής απολήξεις της εξάτμισης φωνάζουν  ότι πρόκειται για την SΤ-Line.

Oι μεγάλες και τραπεζοειδής απολήξεις της εξάτμισης φωνάζουν ότι πρόκειται για την SΤ-Line.

Με flat-botton τιμόνι και σπορ καθίσματα
Η καμπίνα του αυτοκινήτου «φωνάζει» ότι βρίσκεσαι μέσα στην ST-Line έκδοση. Σπορ δερμάτινο flat-botton τιμόνι με paddles, αλουμινένια πεντάλ, σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, ταμπλό επενδυμένο με σχέδιο ανθρακονήματος και λογότυπα ST ξεχωρίζουν την συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες. Στο κέντρο του ταμπλό συναντάμε την κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, που είναι εφοδιασμένη με το Ford SYNC, με τον οδηγό να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσα από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών ενώ στη θέση του κλασικού λεβιέ πλέον υπάρχει ένας περιστροφικός διακόπτης. Το Ford Kuga διαθέτει κορυφαίους χώρους για τους πίσω επιβάτες, με άπλετο χώρο για γόνατα και κεφάλι, κάνοντας το κατάλληλο να φιλοξενήσει άνετα 5 ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών είναι μεταβαλλόμενος, χάρη στα πίσω συρόμενα καθίσματα, με την χωρητικότητα να  ξεκινάει για τη 5θεσια διαμόρφωση από τα 475 λίτρα, να ανεβαίνει στα 645 λίτρα και να καταλήγει στα 1534 λίτρα στη 2θέσια διαμόρφωση.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford