Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Μισθώστε την από 455 ευρώ/μήνα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Μισθώστε την από 455 ευρώ/μήνα

20/1/2022

Η Ford Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτρικό SUV με εντυπωσιακή εμφάνιση, γρήγορες επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για leasing σε εταιρείες με τιμή από 455 ευρώ/μήνα, με ευέλικτη αποπληρωμή και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.

Η Ford Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε. Το αυτοκίνητο έχει σχεδίαση που «παντρεύει» το ρετρό με το μοντέρνο, τεχνολογία αιχμής, επιδόσεις αντάξιες της βαριάς ιστορίας του ονόματος του αλλά και τεράστια ηλεκτρική αυτονομία. Με το πρόγραμμα Ford Lease, οι εταιρείες μπορούν να μισθώσουν τη Ford Mustang Mach-E με κόστος από 455 ευρώ/μήνα, πλέον ΦΠΑ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »




Η Ford Mustang Mach-E έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και φουλ τεχνολογία

Μπορεί η Ford Mustang Mach-E να είναι SUV, η εμφάνιση της όμως ξεφεύγει από τα στενά όρια της κατηγορίας. Το αμάξωμα έχει coupe επιρροές, με αρκετά στοιχεία να είναι ένας σαφής φόρος τιμής στη θρυλική coupe Mustang. Εμπρός, το καπό είναι μυώδες και μακρύ, ενώ τα φανάρια χαρίζουν δυναμισμό και επιθετικότητα. Οι μυώδεις επιφάνειες συνεχίζονται και στο πλάι, ενώ η οροφή είναι έντονα κεκλιμένη. Κοιτώντας το μοντέλο από πίσω, παρατηρούμε τα φανάρια, που έχουν τη σχεδιαστική ταυτότητα των coupe Mustang.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο minimal σχεδιασμός και η υψηλή τεχνολογία. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία τεράστια κάθετη οθόνη 15,5 ιντσών, μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση του infotainment αλλά και του κλιματισμού καθώς και άλλων λειτουργιών. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, διάστασης 10,2 ιντσών.

Το προσαρμοστικό cruise control (IACC) διαθέτει λειτουργία Lane Centering που κρατά το όχημα στη λωρίδα του, ενώ υπάρχουν 3 προγράμματα οδήγησης: Active, Whisper και Untamed. Ανάλογα το επιλεγμένο προφίλ αλλάζουν τα γραφικά στις οθόνες και η απόκριση του ηλεκτροκινητήρα, ενώ στο Untamed παράγεται τεχνητός ήχος που ακούγεται σαν κλασική V8 Mustang.

Αλλα τεχνολογικά στοιχεία που διέπουν την Ford Mustang Mach-E είναι η εφαρμογή FordPass, η οποία ουσιαστικά μετατρέπει το smartphone του οδηγού σε κλειδί για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο. Τα εξωτερικά χερούλια έχουν αντικατασταθεί από το σύστημα e-latch, το οποίο ανοίγει τις πόρτες με το πάτημα ενός κουμπιού. Παραμένοντας στην πόρτα, εξωτερικά υπάρχει ένα κρυφό πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο.
 

Η αυτονομία της Mustang Mach-E μπορεί να αγγίξει τα 610 χλμ

Η αυτονομία της Mustang Mach-E μπορεί να αγγίξει τα 610 χλμ

Η Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη ως πισωκίνητη αλλά και ως τετρακίνητη. Οι πισωκίνητες Mustang Mach-E έχουν 2 επιλογές σε απόδοση και χωρητικότητα μπαταρίας: 269 άλογα με 75 kWh μπαταρία, η οποία έχει αυτονομία 440 χλμ, και 294 ίππους με 98 kWh μπαταρία, η εμβέλεια της οποίας αγγίζει τα 610 χλμ.
Στην τετρακίνητη έκδοση συναντούμε ξανά 2 επιλογές: Η μία έχει τον κινητήρα των 269 ίππων με τη μπαταρία των 75 kWh, ενώ η κορυφαία διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ με ισχύ 351 άλογα και μπαταρία 98 kWh με αυτονομία 540 χλμ.
Παραμένοντας πιστή στο όνομα «Mustang», η Mach-E έχει εκρηκτικές επιδόσεις, αφού οι πισωκίνητες Mustang Mach-E επιταχύνουν από 0 στα 100 χλμ/ώρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα, ενώ η κορυφαία τετρακίνητη μέσα σε 5,1 δευτερόλεπτα.
 

Σε μία δόση περιλαμβάνεται ασφάλεια, συντήρηση, χρηματοδότηση και οδική βοήθεια

Η Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη για εταιρική μίσθωση (leasing) με το πρόγραμμα Ford Lease, μέσω του δικτύου Επίσημων Εμπόρων της Ford Motor Hellas. Το κόστος είναι 455 ευρώ το μήνα (πλέον ΦΠΑ), ενώ η διάρκεια του συμβολαίου είναι 48 μήνες/20.000 χλμ ανά έτος. Η προκαταβολή είναι 14.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Με το πρόγραμμα Ford Lease προσφέρονται όσο περισσότερες παροχές γίνεται στο λιγότερο δυνατό κόστος. Έξοδα όπως συντήρηση, ασφάλιση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση περιλαμβάνονται σε μία δόση. Όσον αφορά την οδική βοήθεια, αυτή έχει πανελλαδική εμβέλεια και είναι διαθέσιμη σε όλο το 24ωρο. Στην περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, το αυτοκίνητο επισκευάζεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Ford.
Ένα επιπλέον όφελος στην επιχείρηση είναι το γεγονός πως το μίσθωμα του αυτοκινήτου υπολογίζεται ως δαπάνη από τα έσοδα, ενώ, από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται ως πάγιο έξοδο, βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της εταιρείας.
 

Ευέλικτη αποπληρωμή, από 12 έως 60 μήνες

Σε 48 μήνες, δηλαδή σε 4 χρόνια, μπορούν να αλλάξουν πολλά. Ένα από τα πράγματα που θα παραμείνουν σταθερά είναι το μηνιαίο μίσθωμα της Ford Mustang Mach-E, το οποίο θα διατηρήσει την αρχική του τιμή. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής, διάρκειας από 12 έως 60 μήνες.

Κλείνοντας, στην περίπτωση της εταιρικής πώλησης, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο δικαιούται κρατική επιδότηση 5.500 ευρώ, χάρη στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».


Με αυτονομία έως 610 χλμ, θα αργήσεις να ψάξεις για φορτιστή.
Αν έχεις εταιρεία, την κάνεις leasing και ξενοιάζεις!
Σε μία δόση έχεις πληρώσει ασφάλεια, συντήρηση, χρηματοδότηση και οδική βοήθεια.
Με μεγάλη περίοδο αποπληρωμής, από 12 έως 60 μήνες, και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.
Στην περίπτωση της πώλησης, ισχύει κρατική επιδότηση 5.500 ευρώ!
Με τόσες ευκολίες, μήπως θα έπρεπε να κάνουν leasing και οι ιδιώτες;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε