Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γεμάτο στυλ το ανανεωμένο VW Touareg του 2022
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γεμάτο στυλ το ανανεωμένο VW Touareg του 2022

Διαβάστηκε από 23201 αναγνώστες - 26/7/2022

Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του, το ανανεωμένο VW Touareg, που θα διατηρήσει την ίδια γκάμα κινητήρων, αλλά θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό. Μάθετε όλες τις πληροφορίες που έχουμε για το ανανεωμένο μοντέλο!

Ανανέωση για το VW Touareg

20 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του VW Touareg, το πασίγνωστο SUV είναι ένα από τα πιο καλά πουλημένα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη! Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κάνει και την επίσημη 1η του, το ανανεωμένο μοντέλο της Γερμανικής βιομηχανίας. Η τελευταία γενιά (3η) έκανε την εμφάνιση της το Μάρτιο του 2018, και έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης για να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσια τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μοντέρνο και πιο εντυπωσιακό το ανανεωμένο VW Touareg

Η ανανεωμένη έκδοση του VW Touareg, διαθέτει μια μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή μάσκα, νέας σχεδίασης προβολείς και καινούργιο προφυλακτήρα. Νέος θα είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ στα πίσω φώτα, θα συναντήσουμε νέα γραφικά LED στα φωτιστικά σώματα, και καινούριες απολήξεις εξάτμισης.

Πολλές επιλογές κινητήρων

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η ανανεωμένη έκδοση του VW Touareg, δεν θα έχει αλλαγές στον τομέα των κινητήρων. Το γερμανικό SUV θα συνδυάζεται για μια ακόμη φορά με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά δεν πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε να προστίθεται μια Plug-in υβριδική έκδοση, εκτός του Touareg R των 462 ίππων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε