Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Ferrari Daytona SP3 «δίνει τροφή» για άλλα 5 νέα μοντέλα

Η Ferrari Daytona SP3 «δίνει τροφή» για άλλα 5 νέα μοντέλα

24/11/2021

Η Ferrari Daytona SP3 γίνεται το τρίτο μοντέλο που στην οικογένεια των Icona αυτοκινήτων. Παρόλο αυτά η Ιταλική εταιρεία επισημαίνει ήδη έχει σκεφτεί πέντε ακόμα μοντέλα που θα μπορούσαν να την ακολουθήσουν!

Την εμφάνιση της έκανε πριν από λίγες μόλις μέρες η Ferrari Daytona SP3. To  νέο μοντέλο έρχεται τρίτο στη λίστα, μετά από τις  Monza SP1 και SP2 και υπάγεται στη νέα σειρά μοντέλων με την ονομασία Icona.

4 με 5 project έχει ήδη στο μυαλό της η Ιταλική μάρκα

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο Enrico Galliera, επικεφαλής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Ferrari μίλησε σε μέσο του εξωτερικού ο Galliera σχετικά με τα επόμενα μοντέλα Icona που θα ακολουθήσουν, αποκαλύπτωντας μάλιστα πως υπάρχουν 4-5 project πάνω στα οποία θα μπορούσαν να δουλέψουν οι άνθρωποι της εταιρείας. Επίσης τόνισε,  πως ο επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Flavio Manzoni, είναι εκείνος που πιέζει εντός της εταιρείας για τον ερχομό περισσοτέρων μοντέλων, τα οποία θα έχουν εμπνευστεί σχεδιαστικά από παλιότερα μοντέλα της Ferrari.
 

Η Ferrari Daytona SP3 αποδίδει 840 ίππους με 697 Nm ροπή


Η Ferrari Daytona SP3 εξοπλίζεται με τον V12 6,5 λίτρων κινητήρα που βρίσκουμε και στην 812 Competizione, αποδίδοντας 840 ίππους και 697 Nm ροπή. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 599 μοντέλα, που τα 499 από αυτά θα διατεθούν στους κατόχους των Monza SP1 και SP2 αφού όλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα 100 θα πωληθούν για 2 εκατομμύρια ευρώ το καθένα!


Μετά την Daytona SP3 η Ferrari έχει άλλα 5 νέα project που θα μπορούσαν να γίνουν μοντέλα παραγωγής.
Ο επικεφαλής σχεδιασμού πιέζει την εταιρεία για την δημιουργία των νεών μοντέλων.
Η Ιταλική μάρκα στοχεύει στην αύξηση της γκάμα της.
Εσύ θα ήθελες να δεις και κάποιο ηλεκτρικό μέσα στη λίστα των 5 νέων μοντέλων;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε