Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Η Renault σχεδιάζει την επιστροφή του Fuego

14/4/2021

Η βιομηχανία της Renault συνεχίζει το πλάνο των «επιστροφών», και μετά το θρυλικό 5αρι, σχεδιάζει και την αναβίωση του δημοφιλούς coupe, Renault Fuego. Διαβάστε τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Γαλλικής βιομηχανίας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή coupe αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η βιομηχανία της Renault, θα αναβιώσει μέσα από τις «στάχτες» του, βάση του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Μετά τα Renault 5 και 4 λοιπόν, ένα ακόμα ιστορικό μοντέλο θα επανέλθει στη ζωή, με ηλεκτρική μορφή, το Fuego.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι έτοιμο το 2024, με το θρυλικό Fuego να παίρνει και πάλι ζωή πάνω στην CMF-EV ηλεκτρική πλατφόρμα που είναι βασισμένο το Nissan Ariya και πάνω στην οποία θα βασιστεί και το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό Renault Megane του 2022. 

Η σχεδίαση του, θα είναι αρκετά μοντέρνα και φουτουριστική, με έμφαση στην πολυτέλεια, τους χώρους αλλά και τις απολαυστικές επιδόσεις. Το νέο Renault Fuego θα είναι εφοδιασμένο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, μια διάταξη που κάνει το Γαλλικό coupe, τετρακίνητο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ισχύς του θα φτάνει ακόμα και τα 400 άλογα, ενώ αξιόλογη θα είναι και η ηλεκτρική αυτονομία του.

Την επίσημη πρώτη του νέου Renault Fuego έχει σχεδιάσει η Γαλλική βιομηχανία για το 2024. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις