Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Toyota «βάζει γκάζια» στην παραγωγή της

Η Toyota «βάζει γκάζια» στην παραγωγή της

13/10/2021

Να επισπεύσει την διαδικασία παραγωγής της σκοπεύει η Toyota από τον προσεχή Δεκέμβρη έως και τον Μάρτη του 2022, με στόχο να κατασκευάσει 97.000 περισσότερα αυτοκίνητα που έμειναν πίσω λόγω έλλειψης μικροτσίπ!

Η πανδημία έφερε αρκετές καθυστερήσεις και ελλείψεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.Η έλλειψη των μικροτσίπ αποτελεί «βραχνά» για την Toyota αλλά και για άλλες μάρκες, καθώς έφερε καθυστερήσεις στην παραγωγική τους διαδικασία. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση φαίνεται πως σταδιακά εξομαλύνεται και έτσι η Toyota προγραμματίζει να επαναφέρει την παραγωγή της σε κανονικά επίπεδα, αλλά και να καλύψει το χαμένο διάστημα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Θέλει 97.000 περισσότερα αυτοκίνητα σε 3 μήνες

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα  μέσα του εξωτερικού, οι Ιάπωνες ζήτησαν από τους προμηθευτές τους σε πρώτες ύλες να αναπληρώσουν τη χαμένη παραγωγή, ώστε να μπορέσεουν να κατασκευάσουν επιπλέον 97.000 οχήματα το διάστημα Δεκεμβρίου 2021 - Μαρτίου 2022. Μάλιστα φημολογείται ότι θα μπουν επιπλέον βάρδιες το Σαββατοκύριακο για να πιάσουν τους στόχους.


Ανάκαμψη της παραγωγής με την πτώση του Covid-19

Σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της παραγωγής αναμένεται να είναι το γεγονός πως τα ποσοστά μόλυνσης από τον COVID-19 στη νοτιοανατολική Ασία μειώνονται δραματικά και αποβάλλουν την ανησυχία που υπάρχει για την παραγωγή.
 

Στον αέρα ακόμα τα σχέδια παραγωγή της

Από τη μεριά της η μάρκα δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα αυτά με εκπρόσωπό της να αναφέρει πως: «Τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί για τα σχέδια παραγωγής μετά τον Νοέμβριο».

 Θα τα παίξει όλα για όλα η Toyota
97.000 περισσότερα αυτοκίνητα στοχεύει να κατασκευάσει από τον προσεχή Δεκέμβρη έως και τον Μάρτη του 2022.
Και οι προμηηθευτές τους θέλουν τρέξουν την παραγωγή
Όσο υποχωρεί η πανδημία, ανεβαίνει και η παραγωγή 
Mήπως οι Ιάπωνες μας δίνουν ένα αισόδοξο μήνυμα επιστροφής σιγά σιγά στην κανονικότητα;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε