autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η ανανεωμένη Mercedes S-Class αποκαλύπτεται σε ανεξάρτητα σχέδια

Η ανανεωμένη Mercedes S-Class αποκαλύπτεται σε ανεξάρτητα σχέδια

1/10/2024

Ανεξάρτητα σχέδια της ανανεωμένης S-Class ήδη έκαναν την εμφάνισή τους
Με σπορ στυλ και πολλά νέα χαρακτηριστικά
Δεν θα αλλάξουν τα κινητήρια σύνολά της

Ανεξάρτητα σχέδια της ανανεωμένης S-Class ήδη έκαναν την εμφάνισή τους

Η ανανεωμένη Mercedes S-Class αναμένεται κάπου μέσα στο 2026, με πολλούς ανεξάρτητους σχεδιαστές ήδη να δημιουργούν τις δικές του εκδόσεις του δημοφιλούς sedan της γερμανικής μάρκας. Ένας από αυτούς και ο Kelsonik,  ο οποίος εμφανώς βασισμένος σε κατασκοπεύτηκες φωτογραφίες της νέας S-Class δημιούργησε τη δική του ψηφιακή απεικόνιση του γερμανικού αυτοκινήτου.

Με σπορ στυλ και πολλά νέα χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τα ψηφιακά ανεξάρτητα σχέδια, η ανανεωμένη Mercedes S-Class θα έχει ακόμα πιο σπορ σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας φαίνεται να είναι μια εξέλιξη του παλιού, με πιο λεπτά φανάρια. Από όσα ξέρουμε, μπροστά θα γίνουν οι μεγάλες αλλαγές, αφού το ανανεωμένο sedan της Mercedes θα διαθέτει αναδιαμορφωμένη μάσκα με μεγαλύτερη σε πλάτος και σε ύψος γρίλια όπως και νέα σχεδίαση στους αεραγωγούς, οι οποίοι είναι πιο λεπτοί. Τέλος αυτό που τραβάει τη προσοχή είναι τα ανανεωμένα φώτα ημέρας τα οποία είναι ενσωματωμένα στους βασικούς προβολείς και έχουν το σχήμα αστεριών.

Δεν θα αλλάξουν τα κινητήρια σύνολά της

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα αλλάξουν οι επιλογές όσον αφορά τα κινητηρία σύνολα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν ίδιες. Για την ιστορία το τωρινό μοντέλο της S-Class, βγαίνει σε διάφορα diesel και plug in υβριδικά σύνολα. Στη βασική έκδοση της εξοπλίζεται με έναν 3λτ. κινητήρα diesel των 336 PS ικανό να παράξει 650 Nm, ενώ η ισχυρότερη έκδοση διαθέτει ένα ήπια υβριδικό σύνολο με έναν τετράλιτρο V8 κινητήρα, ικανό να παράξει 526 PS και 700 Nm. Η τωρινή έκδοση προσφέρεται και σε δύο plug in υβριδικά σύνολα με την πιο φθηνή από τις δύο επιλογές, να «φοράει» έναν τρίλιτρο diesel κινητήρα, ο οποίος σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 150 PS φτάνουν συνδυαστικά  τους 408 ίππους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις