Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H ισχυρότερη Mercedes-AMG σε ειδική F1 Edition
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H ισχυρότερη Mercedes-AMG σε ειδική F1 Edition

19/5/2022

Μία ειδική έκδοση F1 Edition ετοίμασε η γερμανική εταιρεία για το πιο ισχυρό της μοντέλο, την Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, δίνοντάς ακόμα πιο αεροδυναμική και επιθετική εμφάνιση.

Νέα έκδοση για το Plug-in «υπερόπλο»

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι το πιο ισχυρό μοντέλο στη γκάμα της γερμανικής φίρμας, μέχρι τουλάχιστον να έρθει η AMG One. Πλέον είναι διαθέσιμο και σε μια νέα ειδική έκδοση με όνομα F1 Edition.

Αεροδυναμική & πιο «άγρια» εμφάνιση

Το μοντέλο, όπως δηλώνει και το όνομά της, έχει εμπνευστεί από την Formula 1, που για τη δημιουργία της έχουν βάλει και το «χεράκι» τους οι μηχανικοί της αγωνιστικής ομάδας. Η έκδοση λοιπόν, εξοπλίζει το γερμανικό μοντέλο με σφυρήλατες πεντάκτινες ζάντες 21 ιντσών με μαύρο ματ φινίρισμα και κόκκινες λεπτομέρειες, που προκαλούν μία ωραία αντίθεση με την αποκλειστικά διαθέσιμη Alpine Grey βαφή.

Πέραν των ανωτέρω, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ένα πακέτο αεροδυναμικής που περιλαμβάνει μεγαλύτερο μπροστινό διαχύτη και ένα διαφοροποιημένο πίσω, ενώ υπάρχουν περισσότερα βοηθήματα για καλύτερη απόδοση στην αντίσταση του αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται η αντίσταση, προσφέροντας αναβαθμισμένα κρατήματα και σταθερότητα στις στροφές, ενώ βελτιώνουν και την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Η έκδοση συνδυάζεται επίσης με δύο Night πακέτα που προσφέρουν τις μαύρες λεπτομέρειες σε διάφορα μέρη του αμαξώματος, όπως στο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα, στο φινίρισμα των απολήξεων, στην γρίλια και στα εμβλήματα της φίρμας.

Αναβαθμισμένο και πολυτελής εσωτερικό

Για το εσωτερικό δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα φωτογραφίες, αν και γνωρίζουμε πως υπάρχουν καθίσματα από δέρμα Nappa με μαύρες και κόκκινες ραφές, ενώ παρόμοιες λεπτομέρειες θα υπάρχουν επίσης σε ζώνες και τιμόνι. Από τη συνολική premium εικόνα δε γινόταν να λείπουν τα πατάκια, ενώ στην καμπίνα θα υπάρχει επίσης έμβλημα με το όνομα της έκδοσης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε