Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα BMW Σειρά 3 στον κατασκοπευτικό φακό
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα BMW Σειρά 3 στον κατασκοπευτικό φακό

31/3/2022

Μία φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, η οποία προέρχεται από την Κίνα και οι φήμες έχουν πάρει «φωτιά» για τη νέα Σειρά 3 της BMW.

Στους δρόμους της Κίνας η Σειρά 3

Η BMW δεν έχει κρύψει τα στρατηγικά της πλάνα για επέκταση της ηλεκτρικής της γκάμας και πάνω σε αυτόν τον «οργασμό» νέων μοντέλων, υπάρχει και ο εξηλεκτρισμών των «παραδοσιακών» Σειρών της βαυαρικής εταιρείας, όπως αυτή της Σειράς 3.
 

Πιθανόν η ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου

Σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στους δρόμους της Κίνας και κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, παρουσιάζεται ένα αυτοκίνητο της  εταιρείας που μάλλον αποτελεί την ηλεκτρική εκδοχή της BMW Σειράς 3, το οποίο φέρνει αρκετά στο μοντέλο που σας είχαμε δείξει παλαιότερα. Το μοντέλο που βλέπουμε μπορεί να αφορά την κινεζική αγορά, όπου και θα φέρει το όνομα i3, αλλά πρόκειται για μία ηλεκτρική εκδοχή της κλασικής «τριάρας». Δυνατό το ενδεχόμενο, η ανανέωση του συμβατικού σεντάν να δανειστεί την ίδια εμφάνιση με αυτή που βλέπουμε στην εικόνα,  η οποία αναμένεται να έρθει και στην ευρωπαϊκή αγορά.
 

Διατηρώντας πιο κλασικές και απλές γραμμές στην εμφάνιση

Θετικές εντυπώσεις για πολλούς φίλους της BMW άφησε ότι i3 δεν διαθέτει την αμφιλεγόμενη μάσκα με την τεράστια γρίλια εμπρός, ξεχωρίζοντας από την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας και διατηρώντας πιο απλές και κλασικές γραμμές. Βέβαια, στην εικονιζόμενη έκδοση η γρίλια είναι κλειστή καθότι μιλάμε για ηλεκτρικό μοντέλο, κάτι το οποίο θα αλλάξει στις εκδόσεις με κινητήρες καύσης. Επιπρόσθετα, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μία απόδοση δύναμης του ηλεκτρικού που αγγίζει τα 250kW και μεταφράζεται σε περίπου 335 ίππους, ενώ φημολογείται πως η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.
 

Σύντομα στις αγορές της Ευρώπης!
Στους δρόμους της Κίνας εθεάθη η Σειρά 3.
Η i3 θα είναι η αντίστοιχη ηλεκτρική εκδοχή.
Διατηρώντας πιο κλασικό και απλό design.
Προτιμάς τις τεράστιες νέες γρίλιες της BMW μπροστά ή τις κλασικές διακριτικές;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε