Η πρώτη εικόνα του νέου Plug-In Hybrid Mitsubishi Outlander
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη εικόνα του νέου Plug-In Hybrid Mitsubishi Outlander

Διαβάστηκε από 17790 αναγνώστες - 14/10/2021

Η Mitsubishi διατηρεί τη σειρά Outlander σε έναν ασυνήθιστο κύκλο ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανακοινώνει πρώτα για το Outlander με βενζίνη και στη συνέχεια αποκαλύπτει την πρώτη εικόνα της έκδοσης PLUG-IN HYBRID.

Η Mitsubishi παρουσίασε τον περασμένο Φεβρουάριο, το ολοκαίνουριο Outlander της νέας γενιάς, ενώ λίγες μέρες αργότερα η Ιαπωνική φίρμα προχώρησε στην αναβάθμιση του Plug In Hybrid τις προηγούμενης γενιάς.Σήμερα, λοιπόν πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου PHEV Outlander, πριν από την 28η Οκτωβρίου, όταν και αναμένεται να λάβει χώρα η πλήρης παρουσίαση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 Η PHEV έκδοση κρατά το παλιό στυλ σχεδίασης

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες η υβριδική έκδοση του νέου Outlander ακολουθεί πιστά τον σχεδιασμό του τυπικού μοντέλου. Μία διαφορά που ξεχωρίζει είναι η μαύρη οροφή που δημιουργεί διχρωμία και αντίθεση με το λευκό σώμα.Καράτα άλλα, φαίνεται πανομοιότυπο με το προηγούμενο, εκτός από το υβριδικό σήμα, μια θύρα φόρτισης και οι θέσεις που προσφέρει πλέον για επτά άτομα.


Ελάχιστη διαφορά στον πίνακα οργάνων

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικός, καθώς διαθέτει ένα ειδικό τμήμα που πληροφορεί τον οδηγό για τον ηλεκτροκινητήρα και την κατάσταση της μπαταρίας. Εκτός από τις σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά την ποιότητα των υλικών και το επίπεδο τεχνολογίας, η καμπίνα έχει το πλεονέκτημα ότι παρέχει διάταξη τριών σειρών καθισμάτων, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη στο Plug-In υβριδικό μοντέλο της προηγούμενης γενιάς.
 

Πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου στις 28/10

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν μυστήριο, αν και η Mitsubishi επιβεβαίωσε ότι έχει δώσει στο καινούργιο Outlander PHEV περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη μπαταρία για μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία. Περισσότερα στοιχεία για το ολοκαίνουργιο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander θα έχουμε μετά την 28η Οκτωβρίου, όπου και θα αποκαλυφθεί πλήρως.

Υοθετεί πιστά την προηγούμενη σχεδίαση
Με 3 σειρές καθισμάτων, φιλοξενεί επτά άτομα
Η νέα υβριδική γενιά κάνει την έμφανιση της
Νέο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander, ελάχιστα διαφορετικό
Εσένα σου αρκούν αυτές οι μικρές αλλαγές στην σχεδίαση του;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »