Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ηλεκτρικό Ford Puma: Έτσι θα μοιάζει
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό Ford Puma: Έτσι θα μοιάζει

29/3/2022

Η Ford έχει επιβεβαιώσει εδώ και μέρες πως σκοπεύει να λανσάρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Puma και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έπιασαν αμέσως δουλειά, παρουσιάζοντας την δική τους άποψη για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Ντεμπούτο το 2024

Το μέλλον της Ford είναι ηλεκτροκίνητο και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η φίρμα αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει 3 νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2024, ειδικά για την αγορά της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Puma.

Η πρώτη «γεύση»

Η Ford μπορεί να κυκλοφόρησε μια teaser εικόνα του αναμενόμενου ηλεκτρικού Puma, ωστόσο δεν είναι και αρκετά αποκαλυπτική. Την αφορμή αυτή βρήκαν ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress που παρουσίασαν την δική τους εκδοχή του επερχόμενου ηλεκτρικού μικρού SUV. Η εξωτερική εμφάνιση όπως παρατηρείται, δεν διαφέρει αρκετά από το τρέχον Puma που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής, αν και διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες «θερμικές» εκδόσεις. Το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει στη νέα κλειστή μάσκα μπροστά, που είναι και η βασική διαφορά, ενώ διαφορετική «υπογραφή» έχουν πλέον και τα LED φωτιστικά σώματα μπροστά, από την άλλη ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας.

Γραμμή παραγωγής στη Ρουμανία

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, το ηλεκτρικό Puma θα έχει τη γραμμή παραγωγής του στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2024 συμπληρώνοντας τη γκάμα του επιτυχημένου μοντέλου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε