Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στοιχεία από το Range Rover Velar, που βλέπετε, θα δανειστεί το Road Rover

Ηλεκτρικό και τετρακίνητο το Road Rover

25/9/2017

Ένα νέο μοντέλο αναμένεται να λανσάρει η Land Rover, το οποίο θα ξεκινήσει μια καινούργια σειρά αυτοκινήτων στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα μέσα στο 2019 η JLR αναμένεται να λανσάρει ένα νέο premium ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως στις αγορές της Κίνας και των ΗΠΑ και θα είναι μέλος της σειράς οχημάτων που θα ονομάζεται Road Rover.
 
Το πρώτο Road Rover όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού θα είναι ανταγωνιστής της Mercedes-Benz S-Class από την άποψη της πολυτέλειας, ωστόσο θα έχει και τη δυνατότητα της κίνησης σε όλες τις επιφάνειες εδάφους.
 
Επιπλέον το εν λόγω όχημα λέγεται πως θα έχει καλές επιδόσεις στο δρόμο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ηλεκτροκινητήρες. Το νέο μοντέλο θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ ένα σε κάθε άξονα αλλά και σύστημα τετρακίνησης, ενώ σε ότι αφορά τη σχεδίασή του θα έχει στοιχεία από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, κυρίως όμως από το Velar.
 
Με την πάροδο του χρόνου, η σειρά Road Rover αναμένεται να εξελιχθεί σε μια σειρά οχημάτων που θα τείνουν περισσότερο στα μοντέλα δρόμου και λιγότερο σε off-road αυτοκίνητα, διατηρώντας ωστόσο το «σκληρό» προφίλ και την δυνατότητα κίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως φήμες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Λος Αντζελες, στο τέλος του 2019, ενώ το κόστος του θα κυμαίνεται περίπου στις 100.000 χιλιάδες ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις