Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Hyundai Ioniq 5: Και σε ηλεκτρική έκδοση «Ν»

29/4/2021

Σε έκδοση Ν θα κυκλοφορήσει το Ioniq 5 η βιομηχανία της Hyundai. Το νέο ισχυρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα E-GMP, και θα έχει ισχύ πάνω από 585 ίππους.

H Hyundai αποκάλυψε και επίσημα την σχεδίαση και εξέλιξη ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που θα βασιστεί στην πλατφόρμα E-GMP, με το λογότυπο του τμήματος «Ν». Οι φήμες αναφέρουν πως θα αποτελεί την κορυφαία έκδοση του Ioniq 5, με πολύ εντυπωσιακές επιδόσεις. 



Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων θα έχει παρόμοια ή και μεγαλύτερη ισχύ με το Kia EV6 GT των 585 ίππων και 740 Nm ροπής, επομένως το Ioniq 5 Ν θα αποτελεί την πιο ισχυρή έκδοση ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai. Να θυμίσουμε πως η τελική ταχύτητα του EV6 GT φτάνει τα 260 χλμ./ώρα και η αυτονομία του τα 405 χιλιόμετρα, άρα περιμένουμε πολλά από την ειδική αυτή ηλεκτρική έκδοση Ν της Κορεατικής βιομηχανίας. 

Συγκεκριμένη περίοδο παρουσίασης δεν έχει ανακοινωθεί, όμως οι άνθρωποι της Hyundai, άφησαν να εννοηθεί πως το ισχυρό Ν ηλεκτρικό μοντέλο θα πραγματοποιήσει σύντομα το ντεμπούτο του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις