Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Kona N: Eνα SUV παραγωγής αδρεναλίνης
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Kona N: Eνα SUV παραγωγής αδρεναλίνης

Διαβάστηκε από 14099 αναγνώστες - 8/7/2022

To πιο «hot» SUV ονομάζεται Kona N, έχει 280 ίππους, παίρνει extra δύναμη με το πάτημα ενός κουμπιού, διαθέτει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, αγωνιστικά συστήματα και μπορείς να το «κάψεις» ολημερίς στην πίστα χωρίς να χάσεις την εγγύηση!

Τελικά εκεί στη Namyang, όπου βρίσκεται η έδρα του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης του ειδικού αγωνιστικού τμήμα με το κωδικό όνομα «Ν» της Hyundai, έχουν βάλει σκοπό να δαιμονίσουν τους υπέρμαχους της ηλεκτροκίνησης και να αναγκάσουν τους πανταχόθεν petrolheads να τους βάζουν στις νυχτερινές προσευχές τους για να συνεχίσουν να βγάζουν έργα τέχνης, όπως το Kona N που μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι το ισχυρότερο μικρό SUV στο κόσμο. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του και να το φτάσουμε στα όρια του, εξερευνώντας κάθε πτυχή των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γεμάτη με αγωνιστικά στοιχεία η εξωτερική εμφάνιση του Kona N

Το Hyundai Kona N ξεχωρίζει από τα «απλά» αδέρφια του, με την εμφάνιση του να ξεχειλίζει από δυναμισμό και «ωμότητα», το οποίο οφείλεται στη σχεδιαστική γλώσσα της «Ν» φιλοσοφίας. Η δυναμική παρουσία του SUV ξεκινάει από την αποκλειστική κυψελωτή μάσκα, με το ενσωματωμένο λογότυπο Ν και τον τολμηρό εμπρός προφυλακτήρα αγωνιστικών προδιαγραφών που φέρει μεγάλη εισαγωγή αέρα, ώστε να ψύχεται επαρκώς ο κινητήρας ακόμα και μέσα στην πίστα. Τα στενά LED φώτα έχουν το χαρακτηριστικό μαύρο περίβλημα, που είναι κοινό σε όλη τη γκάμα των Ν, με τους πρησμένους θόλους να αγκαλιάζουν στοργικά τις 19αρες σκουρόχρωμες ζάντες που αναδεικνύουν τις κόκκινες δαγκάνες και τα δισκόφρενα των 360 χιλιοστών. Κοιτώντας από το πλάι γίνεται εμφανές από τη πρώτη στιγμή η μειωμένη απόσταση από το έδαφος, με το μάτι να παρατηρεί για κάποια δευτερόλεπτα το ανάγλυφο λογότυπο Ν στο μαρσπιέ του οχήματος. Εκρηκτικό και το πίσω μέρος, με την αεροτομή να προσφέρει την απαραίτητη αεροδυναμική βοήθεια και το τριγωνικό τρίτο φως του φρένου να δένει άψογα με τα διαιρούμενα πίσω φανάρια, ενώ ο πίσω διαχύτης με την κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή και οι δυο μεγάλες «μπούκες» της εξάτμισης να συμπληρώνουν τη μυώδη σχεδίαση του Hyundai Kona N.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε