Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ιδού η Brabus έκδοση του Smart #1
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδού η Brabus έκδοση του Smart #1

16/8/2022

Με sport εμφάνιση, δύο ηλεκτροκινητήρες με ισχύ 406 ή 434 ίππους και τετρακίνηση, το Smart #1 Brabus θα είναι ένα ηλεκτρικό crossover με DNA από hot-hatch.

Το Smart #1 Brabus θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 26 Αυγούστου

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του Smart #1 Brabus στην έκθεση του Chengdu στην Κίνα, η εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, τόσο από το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του.
Η Brabus έκδοση θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας του ηλεκτρικού crossover και χαρίζει sport στοιχεία στο αυτοκίνητο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική η εμφάνιση του Smart #1 Brabus, με κόκκινες λεπτομέρειες

Εξωτερικά, το Smart #1 Brabus έχει αποκτήσει έναν hot-hatch χαρακτήρα. Στον εμπρόσθιο πρόβολο, το προστατευτικό χαμηλά στον προφυλακτήρα έχει δώσει τη θέση του σε ένα τονισμένο spoiler, ενώ ψηλότερα, ανάμεσα από τα φανάρια, βρίσκουμε δύο αεραγωγούς. Περνώντας πίσω, την προσοχή μας τραβά η αεροτομή πάνω από το παρμπρίζ, αλλά και ο διαχύτης χαμηλά. Η οροφή και τα καπάκια των καθρεπτών είναι βαμμένα κόκκινα, ένα χρώμα που κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες λεπτομέρειες, όπως στα spoiler στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά προστατευτικά στις πόρτες.
Οι ζάντες είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην Brabus έκδοση του Smart #1 και είναι 19 ιντσών.
 

Μεταλλικές και δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό του Smart #1 Brabus

Το sport στοιχείο συνεχίζεται και στην καμπίνα του Smart #1 Brabus και συνδυάζει το κόκκινο χρώμα με τις μεταλλικές επιφάνειες. Πιο συγκεκριμένα, στα καθίσματα, τα οποία έχουν επένδυση από δέρμα και suede μικροϊνών, βρίσκουμε κόκκινα εξώραφα, κάτι που συναντούμε και στο τιμόνι. Οι ζώνες ασφαλείας είναι επίσης κόκκινες. Τα πεντάλ είναι μεταλλικά, ενώ στο ταμπλό υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες και μεταλλικές προσθήκες.
 

Αναμένουμε να το δούμε με ισχύ 406 ή 434 ίππους

Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει επίσημα λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά μέρη του Smart #1 Brabus, παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο αναμένεται να έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με συνδυαστική ισχύ 406 ή 434 ίππους, αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από τα 272 άλογα του απλού Smart #1.

Εκτός από τετρακίνηση, το μοντέλο θα έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στην αυξημένη ιπποδύναμη και παράλληλα να έχει πιο sport χαρακτήρα. Όσον αφορά τη μπαταρία, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί η ίδια, χωρητικότητας 66 kWh, που βρίσκεται στο απλό Smart #1.

Η παρουσίαση του Smart #1 Brabus θα γίνει στην Κίνα στις 26 Αυγούστου, όπου και η εταιρεία θα αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο αυτοκίνητο.


Με «εμπρηστική» εμφάνιση με spoiler, αεροτομή, diffuser και ζάντες 19 ιντσών!
Το Smart #1 Brabus θα έχει 2 ηλεκτροκινητήρες με ισχύ 406 ή 434 ίππους!
Σε λίγες μέρες το ντεμπούτο του μοντέλου με αναλυτικές πληροφορίες.

Πιστεύεις θα είναι αυτά τα hot-hatch του μέλλοντος; Πώς σου φαίνεται η ιδέα ενός Smart με 400-και βάλε- άλογα και 19άρες ζάντες;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε