Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ιδού το Subaru WRX των 287 ίππων

5/3/2021

Μπορεί η επίσημη αποκάλυψή του να υπολογίζεται πως γίνει αργότερα μέσα στο έτος, αλλά ήδη μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το θρυλικό Subaru WRX. Δείτε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες.

Η στιγμή που όλοι περιμένουμε πλησιάζει, μιας και απομένουν ελάχιστοι μήνες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του νέου Subaru WRX. Το σκληροπυρηνικό ιαπωνικό μοντέλο έρχεται διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει και να κερδίσει φανατικό κοινό.

Εξωτερικά, εννοείται πως το Subaru WRX διατηρεί το sedan αμάξωμα και η σχεδίασή του είναι άκρως δυναμική. Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε LED φωτιστικά σώματα και μία μεγάλη, σκουρόχρωμη μάσκα, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το καπό με την μεγάλη εισαγωγή αέρα. Στο κάτω μέρος του αμαξώματος συναντάμε ένα bodykit που περιλαμβάνει πλαϊνές ποδιές, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης και τα LED φωτιστικά σώματα που ενώνονται με μία λωρίδα.  



Παρόμοια αισθητική ακολουθεί και το εσωτερικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα «sportive». Πίσω από το τριάκτινο τιμόνι συναντάμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής. Εννοείται ότι δεν απουσιάζουν τα στοιχεία που δημιουργούν ένα αγωνιστικό περιβάλλον, όπως για παράδειγμα τα αλουμινένια πεντάλ  και οι διακριτικές λεπτομέρειες στην καμπίνα.



Εννοείται ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση του Subaru WRX στρέφεται στα μηχανικά μέρη και εννοείται ότι δεν υφίσταται ισχυρό Subaru χωρίς σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Από εκεί και πέρα, κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος boxer κινητήρας χωρητικότητας 2,4 λτ. που στην περίπτωση του WRX αναμένεται ότι θα παράγει 287 ίππους. Στην περίπτωση δε του κορυφαίου WRX STI, η ισχύς θα εκτοξεύεται στους 394 ίππους.

Έγκυρες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το επίσημο ντεμπούτο του σκληροπυρηνικού Subaru WRX αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Μέχρι τότε, ας περιοριστούμε στο φωτογραφικό υλικό!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις