Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Kia CV

14/1/2021

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Κορεατικής βιομηχανίας είναι ήδη σε δοκιμές εξέλιξης, βασισμένο στο Imagine concept που παρουσίασε πρόσφατα η Kia. Διαβάστε τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα για το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα στο έτος.

Η Κορεατική βιομηχανία της Kia εξελίσσει ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο, βασισμένο σε δύο concept που μας παρουσίασε το τελευταίο διάστημα. Τα Imagine By Kia concept και Futuron, παίρνουν «σάρκα και οστά» επάνω στον σχεδιασμό του νέου Kia CV

Το νέο μοντέλο θα προστεθεί στην Κορεατική γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων, μαζί με τα νέα Niro και Soul, βασισμένο όμως στη νέα πλατφόρμα που ανέπτυξε η βιομηχανία, την E-GMP. Εδώ να τονίσουμε πως στην ίδια πλατφόρμα θα βασιστεί και το Hyundai Ioniq 5.



Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το μοντέλο είναι ελάχιστες, αλλά ήδη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης. Στόχος της Kia είναι να δημιουργήσει ένα δυναμικό αλλά παράλληλα και προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που θα μπορεί εύκολα να καλύψει τις ανάγκες του καθενός. 

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νέου Kia CV θα είναι η μεγάλη αυτονομία κίνησης αλλά και φόρτισης. Πληροφορίες αναφέρουν πως το CV θα έχει πάνω από 500 χιλιόμετρα αυτονομία κίνησης, ενώ θα μπορεί να φορτίσει μέχρι και 80% της μπαταρίας του, σε μόλις 20 λεπτά. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στο 2021, άρα σύντομα θα υπάρξουν και νεότερες πληροφορίες για τα συνολικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις