Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep: Προ των πυλών το νέο ηλεκτρικό μικρό SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep: Προ των πυλών το νέο ηλεκτρικό μικρό SUV

Διαβάστηκε από 7349 αναγνώστες - 19/7/2022

Για πρώτη φορά βλέπουμε χωρίς καμουφλάζ το μικρό SUV που εξελίσσει η Jeep. Το μοντέλο αναμένεται να έχει ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, και θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ιδού το νέο ηλεκτρικό SUV της Jeep

Η Jeep έχει στα σκαριά ένα νέο, ηλεκτρικό μικρό SUV, το οποίο ενδέχεται να ονομάζεται «Jeepster». Για πρώτη φορά βλέπουμε πώς είναι το επερχόμενο μοντέλο χωρίς καμουφλάζ, μιας και ο φακός «έπιασε» το πρωτότυπο άνευ καλυμμάτων, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στην Πορτογαλία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μικρές διαστάσεις, σχεδιασμός που δίνει σκληροτράχηλο «χαρακτήρα»

Εξωτερικά, το μοντέλο δείχνει πως ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV, μιας και οι διαστάσεις του φαίνονται «μαζεμένες». Το αμάξωμα διέπεται από γωνίες και ευθείες επιφάνειες, στοιχεία που βρίσκουμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας και χαρίζουν σκληροτράχηλο «χαρακτήρα» στο μικρό Jeep.

Παραμένοντας πιστή στην παράδοση της αμερικάνικης μάρκας, η μάσκα ανάμεσα από τα εμπρός φανάρια διαθέτει 7 κάθετες «γρίλιες», οι οποίες όμως είναι κλειστές, αφού το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό.
 

Αναμένεται να είναι «αδελφάκι» των Peugeot e-2008 και Opel Mokka-e

Οι επίσημες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα ανακοινωθούν στην Έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, όπου και θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κάτι περαιτέρω για τα μηχανικά του μέρη, σύμφωνα με πληροφορίες θα βασίζεται την πλατφόρμα e-CMP που εξελίχθηκε από την PSA και χρησιμοποιείται από τα Peugeot e-2008, Opel Mokka-e και DS 3 Crossback E-Tense. Ως εκ τούτου, αναμένουμε να δούμε τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα με τα προαναφερθέντα μοντέλα, με ισχύ 136 ίππους, ο οποίος παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία 50kWh με αυτονομία 300 χλμ.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε