Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καθ οδόν η νέα Skoda Superb

1/10/2021

Τόσο σε sedan όσο και σε wagon φαίνεται ότι θα διατίθεται η νέα Superb που ετοιμάζει η Skoda. H Τσέχικη εταιρία που ανανέωσε την ναυαρχίδα της το 2019, ετοιμάζει το νέο, μεγαλύτερο μοντέλο, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει και μία plug in υβριδική έκδοση.

Δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας Skoda Superb έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες να πραγματοποιούν δοκιμές στον δρόμο, πράγμα που δείχνει πως η Skoda έχει βάλει σκοπό να εξελίξει τη νέα γενιά του μοντέλου μετά την ανανέωση που έλαβε αυτό το 2019.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Συμπεράσματα για τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου δεν μπορούμε να βγάλουμε, αφού τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα είχαν αρκετό καλό καμουφλαζ ενώ κυκλοφορούσαν με το σώμα του σημερινού wagon μοντέλου. Σε αυτό το πρόβλημα τη λύση έρχονται να δώσουν κάποια επίσημα σχέδια που ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της εταιρείας Petr Matusinec είχε δημοσιεύσει.
 
Από τα σχέδια λοιπόν μπορούμε να δούμε ότι η Suberb θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, κάτι το οποίο  έγινε και με την τελευταία γενιά της Octavia. Οι  κάθετες γραμμές που είναι γνωστό χαρακτηριστικό της γρίλιας της Skoda, συνδυάζονται με εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα ενώ τα μπροστά και πίσω φωτιστικά σώματα είναι νέου σχεδιασμού με τεχνολογία led.
 
Η νέα Superb αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αγορές το 2023 ενώ εκτός από τη Sedan έκδοση, δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμη και σε Wagon. Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιούνται ήδη θα είναι παρόντες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε