Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φτώχεια καταραμένη...

20/3/2019

Πόσα μοντέλα Jesko έχουν πουληθεί από την Koenigsegg από τα 125 αυτοκίνητα που είχε ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει?

Kαι τα 125 αυτοκίνητα Jesko που θα κατασκευάσει η Koenigsegg, με τις νέες τεχνολογίες, έχουν ήδη προ-πωληθεί, σύμφωνα με την μάρκα, στους νέους τους ιδιοκτήτες λίγες μέρες μόνο αφού το σουηδικό υπερ-αυτοκίνητο έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Τα 83 από αυτά μάλιστα είχαν ήδη πωληθεί πριν γίνει η παρουσίαση του μοντέλου ενώ τα υπόλοιπα 42 ταξινομήθηκαν μέσα στις 5 επόμενες μέρες μετά την έναρξη της Έκθεσης. Η τακτική να προ-παραγγέλλονται αυτοκίνητα πριν ακόμα γίνει η πρεμιέρα τους είναι συνηθισμένη σε εταιρείες όπως η Αston Martin, η Bugatti και η Lamborghini, ωστόσο στην περίπτωση της Κοenigsegg, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν το νέο μοντέλο με το που έκανε γνωστό η νέα εταιρεία ότι εργάζεται πάνω σε νέο project.



O ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Christian Von Koenigsegg δήλωσε: «Το ότι έγινε sold out λίγες μέρες πριν την παρουσίασή της είναι κολακευτικό και απόδειξη της ομάδας που έχουμε φτιάξει. Από τους σχεδιαστές μέχρι τους τεχνικούς και τους πωλητές μας, χρειαζόταν μια πραγματική ομάδα για να τα καταφέρει η Jesko».

H παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020 σε δύο εκδόσεις Track και Top Speed. Κάθε εβδομάδα η εταιρεία υπολογίζει ότι θα κατασκευάζει ένα Jesko.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις