Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο το νέο Opel Corsa Individual

22/1/2021

Μια ιδιαίτερη έκδοση του Corsa δημιούργησε η Opel, με στόχο το αγοραστικό κοινό που αναζητά την διαφορετικότητα. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Opel Corsa Individual.

Ένα μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού, διψά για να αναδείξει την διαφορετικότητα του χαρακτήρα του, και το προσωπικό του γούστο. Δεν θέλουν να έχουν ένα αυτοκίνητο ίδιο με τους πιο πολλούς, αλλά μια ειδική και διαφορετική έκδοση. 



Η Opel στοχεύοντας ακριβώς σε αυτό το πάθος του αγοραστικού κοινού, δημιούργησε μια ειδική έκδοση του νέου Opel Corsa, το Corsa Individual. Η ιδιαίτερη έκδοση της Opel, έχει αρκετές πινελιές εξωτερικά αλλά και εσωτερικά που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα της γκάμας. 

Το Corsa Individual είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες σε προφυλακτήρες, μάσκα, καθρέπτες και ζάντες, που το κάνουν να εκπέμπει δυναμισμό. Στο εσωτερικό έχουν επιλεγεί παρόμοιας αισθητικές πινελιές με sport καθίσματα, κόκκινες ραφές, και αλουμινένια πεντάλ. Η Ιndividual έκδοση του Opel Corsa, είναι εξοπλισμένη με θερμαινόμενο τιμόνι και εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, Bluetooth, LED φώτα, θύρα USB και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.



Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον τον γνωστό 1.200άρη κινητήρα 100 ίππων. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 194 χλμ./ώρα. 

Το νέο Opel Corsa Individual στοιχίζει 23.890 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις