Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Lancia Ypsilon: Με νέο χρώμα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lancia Ypsilon: Με νέο χρώμα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά

Διαβάστηκε από 2531 αναγνώστες - 20/1/2023

Η Lancia Ypsilon αναβαθμίστηκε σε εμφάνιση και τεχνολογία, συνεχίζοντας να αποτελεί το μοναδικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας, που ετοιμάζεται να αναγεννηθεί!

Φροντίζει την Ypsilon η Lancia

Η Lancia ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της με τις οποίες θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αλλά μέχρι τότε έχει να φροντίσει την Ypsilon, την οποία συνεχίζει να προσφέρει στην αγορά της Ιταλίας. Έτσι και έκανε αναβαθμίζοντας το μοντέλο της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέο Dew Green χρώμα

Η Ypsilon μπορεί να βαφτεί πλέον στο νέο χρώμα Dew Green, ενώ μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά στην μάσκα και στον προφυλακτήρα, ομορφαίνουν την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό, παρατηρούμε πως τα καπάκια των καθρεπτών αλλά και τα πλαίσια των παραθύρων είναι και αυτά βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Μικρές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, οι πράσινες «πινελιές» δεσπόζουν στον επιλογέα ταχυτήτων, στο τιμόνι και στα πλαίσια των αεραγωγών, ενώ η ταπετσαρία των καθισμάτων χρησιμοποιεί νήμα Seaqual, το οποίο προέρχεται από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει συλλεχθεί από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συνοδεύεται από οθόνη αφής μεγέθους 7,0 ιντσών και πλέον μπορεί να υποστηρίξει ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto. Ένας ασύρματος φορτιστής βρίσκεται στην κεντρική κονσόλας.

Δύο επιλογές κινητήρων

Τέλος, αναφορικά με τους κινητήρες, η Ypsilon διατίθεται με έναν ήπιο υβριδικό τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου με απόδοση 69 άλογα, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα σύστημα κίνησης διπλού καυσίμου με υγραέριο (LPG).

Φροντίζει την Ypsilon η Lancia.
Νέο Dew Green χρώμα.
Αναβαθμίσεις στο εσωτερικό.
Δύο επιλογές κινητήρων.
Θα αγόραζες την Ypsilon αν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε